Ο Μιλουτίνοφ στο... δρόμο του Αντετοκούνμπο και του Κάρι!

Το μανατζερικό γραφείο που ανέλαβε να εκπροσωπεί τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τα μυθικά deals που έχει κάνει στις ΗΠΑ και οι έτεροι Έλληνες ή μη του πελατολογίου.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Νίκολα Μιλουτίνοφ EUROKINISSI

Το ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ άλλαξε το γραφείο που τον εκπροσωπεί κυκλοφόρησε ως είδηση. Ο ίδιος ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος ανακοίνωσε τη "μεταγραφή" του Σέρβου σέντερ του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στο twitter.

Πού πήγε όμως ο "Μίλου" έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί δεν πείστηκε/επέλεξε τυχαία, και μάλιστα λίγους μήνες πριν κάνει (ενδεχομένως) το βήμα για το ΝΒΑ, να περάσει το κατώφλι της εν λόγω μανατζερικής στέγης.

Στα 23 του και μετά από την πιο γεμάτη σεζόν του με τα ερυθρόλευκα, ο Μιλουτίνοφ θέλει να "πλασάρει" και να "πουλήσει" τον εαυτό του όσο καλύτερα γίνεται. Ως εν έναν, και όχι άδικα, εκ των κορυφαίων σέντερ στην Ευρωλίγκα. Το ότι δεσμεύεται με τους Σπερς δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του αποκομίζοντας το μέγιστο και αυτό διότι θα έχουν μεσολαβήσει τρία χρόνια από τη διαδικασία του ντραφτ και θα δεν υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός στα χρήματα που θα λάβει.

Αυτή θα είναι η δουλειά της Octagon, της νέας "ομάδας" που απέκτησε τον Μιλουτίνοφ. Η οποία έχει στην ατζέντα της πρωτοκλασάτους παίκτες και έχει διαχειριστεί ανάλογες καταστάσεις. Όπως αναφέρει άλλωστε το μότο του γραφείου... " υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδρομής".

Αν ψάξεις για τα κορυφαία deals που έχει φέρει εις πέρας, θα βρεις τα συμβόλαια του Στέφεν Κάρι (201 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια) και του Γιάννη Αντετοκούνμπο (100 εκατ. δολάρια για τέσσερα χρόνια).

Στο πελατολόγιό της υπάρχουν επίσης ο Τζόρνταν Κλάρκσον (Καβαλίερς) των 11,5 εκατ. για την τρέχουσα σεζόν, ο Γουέσλι Μάθιους (Μάβερικς) με 17.8 εκατ. και ο Ράιαν Άντερσον (Ρόκετς) των σχεδόν 20 εκατομμυρίων! Εκτός όλων των άλλων, διαχειρίζεται επίσης τα δικαιώματα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, του Νίκου Ζήση και του Κέι Σι Ρίβερς.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK