Ποιος είναι ο 3ος κόουτς που "έδιωξαν" οι παίκτες του Ολυμπιακού;

Ο Μαρινάκης κατηγόρησε τους "ερυθρόλευκους" πως με την συμπεριφορά τους και όσα έλεγαν έδιωξαν τρεις προπονητές. Ποιον εννοούσε εκτός Χάσι, Λεμονή και τι θα γίνει αν ο Γκαρθία δεν δεχθεί να βάλει μέλη της K20.

Ποιος είναι ο 3ος κόουτς που "έδιωξαν" οι παίκτες του Ολυμπιακού;

Ήταν ακραία σκληρός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάτι που -αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιδράσεις- είχε θετικό αντίκτυπο στην πλειονότητα του κόσμου. Και δεν ήταν μόνο το ξεκάθαρο μήνυμά του για μια νέα αρχή, "ξηλώνοντας" δηλαδή όλη την τωρινή ομάδα και χτίζοντας από τα θεμέλια τον Ολυμπιακό.

Ήταν τόσο η κυνική -σε βαθμό σοκ- ομολογία του αποτυπωμένη στη φράση " μ' έχετε κάνει κι εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω την μεγάλη μου αγάπη...", όσο και η ασυνήθιστη παραδοχή - κατηγορία πως την εφετινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές ήταν εκείνοι που ουσιαστικά... έπεισαν τη διοίκηση για την ακαταλληλότητα των προπονητών.

" Με τη συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχθηκε ότι η ευθύνη ήταν δική σας".

Εντύπωση βέβαια προκάλεσε η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους τρεις προπονητές που με τη... νοοτροπία τους "έδιωξαν" επί της ουσίας την τρέχουσα σεζόν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Μπέσνικ Χάσι και Τάκης Λεμονής είναι οι δύο και οι... εύκολοι. Ο τρίτος όμως; Από τη στιγμή που ο Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει... φύγει. Τουλάχιστον όχι ακόμη...

Με τη διευκρίνηση -σε σχετική ερώτηση του Contra.gr.- πως η αναφορά ήταν για τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος πρόλαβε να καθίσει στο πάγκο του Ολυμπιακού στα ματς με ΑΕΛ, Ατρόμητο και την ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Βέβαια, αν ο Όσκαρ Γκαρθία δεν δεχθεί στα εναπομείναντα παιχνίδια να δουλέψει και με παιδιά από την Κ20, όπως δηλαδή ανακοίνωσε το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στου Ρέντη, αντιλαμβάνεστε πως θα... φύγει (κι αυτός).

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK