Ανήμερα θ' αποφασίσει ο Γιαννακόπουλος για το ΣΕΦ

Θα συνοδεύει ή όχι την αποστολή του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά...

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι της Πέμπτης στο ΣΕΦ έχει εξελιχθεί σε παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Η ήττα στο ΟΑΚΑ και η απώλεια του αβαντάζ έδρας ανέτρεψαν τα δεδομένα στους τελικούς και στο σπίτι του Ολυμπιακού οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να πάρουν πίσω αυτό που κατέκτησαν, χωρίς ήττα, στην κανονική περίοδο και να διατηρήσουν ακμαίες τις ελπίδες κατάκτησης του τίτλου.

Με ή χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αν και άφησε να εννοηθεί πως θα δει σύντομα αυτούς που τον προβοκάρουν, θ' αποφασίσει την Πέμπτη αν θα πάρει το δρόμο για το Φάληρο. Άλλωστε, η ποινή τριών μηνών έχει λήξει από τα μέσα Μαΐου κι σε περίπτωση που το θέλει μπορεί να βρεθεί στο ΣΕΦ. Προφανώς θα ενημερώσει για την παρουσία του τους Πειραιώτες προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση και κατόπιν η αποχώρησή του.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK