Η ελληνική οικογένεια... Λουτσέσκου στον Παναθηναϊκό αν δεν κλείσει ο Δώνης!

Ακλόνητο φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιώργος Δώνης με ή χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο στη διοίκηση της ομάδας. Ωστόσο, στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα υπάρχει κι ένα όνομα έκπληξη.

Η ελληνική οικογένεια... Λουτσέσκου στον Παναθηναϊκό αν δεν κλείσει ο Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης θα χρειαστεί να γίνουν πολλά για να μην είναι ο διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Στο "πράσινο στρατόπεδο", πάντως, είναι έτοιμοι για όλα, αφού ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει δεύτερο πλάνο για τον αντί-Δώνη που θυμίζει οικογένεια... Λουτσέσκου.

Όπως διαβάζουμε στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" και τη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ", ο Γιάννης Πετράκης που δεν συμφώνησε με τον Απόλλωνα του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη βρίσκεται ψηλά στη λίστα του νέου τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να αρέσει και στον Γιάννη Αλαφούζο που έχει εξαιρετική άποψη για τον Έλληνα προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν προχωρήσει ένα τέτοιο σενάριο, τότε ο Πετράκης θα έρθει στον Παναθηναϊκό "πακέτο" με τον γιο του, Γιώργο που προπονεί τον Κισσαμικό και ακούγονται για εκείνον θετικά σχόλια.

Γιάννης και Γιώργος Πετράκης, όπως λέμε Μιρτσεά και Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά σε ελληνική έκδοση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK