Η κυρία Λουντ... μένει Ελλάδα. Ο κύριος Λουντ;

Ερωτευμένη με τη χώρα μας και τον... Κωνσταντίνο Αργυρό φαίνεται πως είναι η σύντροφος του Λουντ, Γιάννι Όβασκα, που δηλώνει... Ελληνίδα και βάζει στην τσίτα "ξημερώματα". Λέτε να κρατήσει και τον Ρόμπιν στην Super League (VIDEO);

Η κυρία Λουντ... μένει Ελλάδα. Ο κύριος Λουντ;

Το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όποτε τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για το αν σκέφτεται να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, ο Φινλανδός το... αποφεύγει λέγοντας απλά πως αγαπάει τον ταλαιπωρημένο (οικονομικά) σύλλογο.

Ταυτόχρονα το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα εμπλέκουν την ΑΕΚ με την περίπτωση του Λουντ, που δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες να γίνει... Νίκλας Χουλτ ( ο Σουηδός μετακόμισε στην Ένωση από τους "πράσινους" τον Γενάρη που μας πέρασε με μεταγραφή όμως).

Μία ενδεχόμενη παραμονή του Φινλανδού στην Ελλάδα πάντως, παρά τις σειρήνες από την Αγγλία, ενισχύεται και από την επιθυμία της συντρόφου του που περνάει... ζάχαρη στην Αθήνα.

Μάλιστα στο τελευταίο της ποστάρισμα στα social media έχει βάλει στην τσίτα Κωνσταντίνο Αργυρό, το κλασικό πλέον "ξημερώματα" και την ατάκα: " γινόμαστε Έλληνες! Αυτές τις μέρες μόνο ελληνική μουσική, χαχα ".

Άντε τώρα να πείσεις την Γιάννι Όβασκα να αφήσει τον ήλιο, τις όμορφες παραλίες, τα νησιά μας και να τρέχει στην βροχερή Αγγλία.

Η κυρία Λουντ... μένει Ελλάδα. Ο κύριος Λουντ;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK