Νίκησε τη Ρεάλ, αλλά μπήκε... μέσα ο Παναθηναϊκός

Τι κι αν... διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 95-67 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός; Το κέρδος της νίκη όχι μόνο μηδενίστηκε, αλλά οι "πράσινοι" μπήκαν και μέσα κατά 50.000€! Διαβάστε το λόγο.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
bertomeu EUROKINISSI

Μετά την πλήρη ρήξη με την πλευρά της Euroleague και συγκεκριμένα τον CEO της διοργανώτριας Αρχής Τζόρντι Μπερτομέου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και είδε από κοντά το εντυπωσιακό 95-67 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" είναι τιμωρημένος για πέντε μήνες μακριά από τα γήπεδα, λόγω των δηλώσεων του και των ποσταρισμάτων στα social media, όμως δήλωσε "παρών" κανονικά στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (19/4) η Euroleague τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με 120.000€ πρόστιμο, κάτι που προκάλεσε την απορία των ανθρώπων του "τριφυλλιού" για το πότε πρόλαβε και βγήκε η απόφαση.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό... παράξενο της απόφασης. Βλέπετε, για κάθε νίκη στα πλέι οφ της Euroleague, με βάση τα όσα είχε πει ο ίδιος ο Μπερτομέου το 2016, οι ομάδες δικαιούνται 70.000€ ( στο... ποδοσφαιρικό Τσάμπιονς Λιγκ το ποσό είναι 1.500.000€ ).

Με λίγα λόγια οι "πράσινοι" όχι μόνο δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος από τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ, αλλά... μπήκαν μέσα και για 50.000€!

Τα ποσά πάντως είναι πραγματικά χαμηλά σε σχέση με άλλα αθλήματα και είναι να απορεί κανείς πως βγαίνει η αναλογία προστίμων - εσόδων.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK