Ο "γουρλής" -για τον ΠΑΟ- κ. Βάγκνερ!

Ο χαιρετισμός… έκπληξη του Μαγυάρου παρατηρητή διαιτησίας της UEFA που ξύπνησε απίστευτα ευχάριστες αναμνήσεις στους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Ο "γουρλής" -για τον ΠΑΟ- κ. Βάγκνερ!

Λίγη ώρα πριν αρχίσει η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στη «BackselArena» το βράδυ της Πέμπτης (3/8), ένας ελαφρώς «σιτεμένος», αλλά καλοστεκούμενος κύριος με το σηματάκι τηςUEFAστο πέτο, πλησίασε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για τις καθιερωμένες ευχές για καλό αγώνα.

Ήταν ο κύριος Λάζλο Βάγκνερ, ο Ούγγρος παρατηρητής διαιτησίας που είχε ορίσει ηUEFAγια το δεύτερο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τους Αζέρους. Ο 62χρονος Βάγκνερ, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη είπε προς τα στελέχη των «πράσινων» «…ξέρετε πριν από 21 χρόνια, ως διαιτητής είχα διαιτητεύσει σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα είχατε κερδίσει…».

Ο… σκληρός δίσκος των παλιότερων έκανε ένα πολύ γρήγορο «refresh» και οι αναμνήσεις ήρθαν «τρέχοντας» στην άκρη του μυαλού.

Μα ναι, ο κύριος Λάζλο Βάγκνερ, ήταν ο διαιτητής του ιστορικού διπλού του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ (1-0) στις 3 Απριλίου 1996, δύο χρόνια πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Κάτι παραπάνω από «γουρλής» ο Μαγυάρος πρώην ρέφερι που έγραψε πλέον «2 στα 2» σε ευρωπαϊκούς εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK