Ο Ζιλμπέρτο έστειλε παναθηναϊκό μήνυμα και αποθεώθηκε!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό όμως δεν τον ξεχνάει ποτέ και το απέδειξε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε μέσω των social media που γνώρισε την αποθέωση!

ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ 
(ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) EUROKINISSI

Έχει υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής αλλά και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως το "τριφύλλι" το έχει σε περίοπτη θέση στην καρδιά του μετά τα χρόνια που πέρασε στη χώρα μας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Βραζιλίας αλλά και μέλος της ομάδας των "Invincibles" της Άρσεναλ, με τον 41χρονο πρώην άσο να δείχνει πως "το αίμα νερό δεν γίνεται" όσον αφορά στη σχέση του με τους "πράσινους".

Αν και είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα και δεν παρακολουθεί από τόσο κοντά τις δραματικές εξελίξεις στο σύλλογο, ενημερώνεται για την συνολική κατάσταση και με ένα ποστάρισμα που έκανε σε Facebook και Instagram, έστειλε ένα "δυνατό" μήνυμα για όλους όσοι αγαπούν το "τριφύλλι".

"Μην επιτρέψετε σε κανέναν να καταστρέψει τα όνειρά σας. Τρέχα πίσω από αυτά γιατί θα καθορίσουν την ίδια σου τη ζωή", έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος, με το σχόλιό του να συνοδεύει μία φωτογραφία του από αγώνα του στο Champions League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με αντίπαλο την Βέρντερ στη Βρέμη (νίκη 3-0 για τους "πράσινους" της Αθήνας τη σεζόν 2008-09).

Όπως αναμενόταν η ανταπόκριση από πλευράς των ακόλουθών του ήταν άμεση, με φίλους του Παναθηναϊκού να "βομβαρδίζουν" με μηνύματα αγάπης το αποκαλούμενο "αόρατο τείχος".

"Ονόματα αξία να φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Σε ευχαριστούμε που την τίμησες μεγάλε Ζιλμπέρτο", "Μας λείπεις αρχηγέ", "είσαι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ για τον Παναθηναϊκό", είναι μερικά ενδεικτικά σχόλια για έναν παίκτη που τίμησε το ποδόσφαιρό μας με την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα.

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK