Ούτε λέξη από τον Ντένμον για την παραμονή του. Μόνο emojis!

Τα επτά τριφύλλια του Μάρκους Ντένμον ήρθαν να επιβεβαιώσουν πως συνεχίζει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2019. Μαζί με Βουγιούκα και Λεκαβίτσιους.

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Μάρκους Ντένμον EUROKINISSI

Ο Μάρκους Ντένμον ήταν, ίσως, ο παίκτης που αδικήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στη διάρκεια της σεζόν. Αυτός που "κόπηκε" στο φινάλε για να χωρέσουν μαζί ο Λοτζέσκι και Ρίβερς, ο πιο... αναλώσιμος από τους ξένους του Παναθηναϊκού, μολονότι μετά τους πρώτους δυο-τρεις μήνες παραμονής βοήθησε όποτε του ζητήθηκε. Αλλά αυτός που δεν έφυγε από την Αθήνα, έμεινε και πανηγύρισε μαζί με τους άλλους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά ήταν που συνυπολογίστηκαν από τον Τσάβι Πασκουάλ και ο Αμερικανός θα έχει θέση και στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Με στόχο να αξιοποιηθεί περισσότερο και ν' αποκτήσει σταθερό ρόλο στο ροτέισον.

Ο Αμερικανός ήξερε μέσες-άκρες ότι θα μείνει. Το είχε αφήσει να εννοηθεί όταν έγραφε πως θα γυρίσει μαζί με τον Καλάθη, πέφτοντας εκ των υστέρων μέσα. Πανηγύρισε ωστόσο αφότου εξέπνευσε η διορία που είχαν οι "πράσινοι" για να τον αποδεσμεύσουν. Πώς; με μια φουλ από τριφύλλια ανάρτησή του στο twitter:

Το ίδιο ισχύει για τον Λούκας Λεκαβίτσιους και τον κάπτεν Ίαν Βουγιούκα. Στα συμβόλαια των οποίων υπήρχε αντίστοιχος όρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK