Πήγε στον ΠΑΟ ως... κίλερ και έχει να σκοράρει 18 μήνες!

Ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ως... κίλερ από την Αρχεντίνος, υπέγραψε συνολικό συμβόλαιο 3.600.000€, έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια και παραμένει χωρίς γκολ από τις αρχές του 2016! Διαβάστε ποιος είναι.

Πήγε στον ΠΑΟ ως... κίλερ και έχει να σκοράρει 18 μήνες!
rinaldi villafanies ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις αρχές Αυγούστου του 2016 ο Παναθηναϊκός, μετά από εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι, απέκτησε έναντι 300.000€ από την Αρχεντίνος Τζούνιορς τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Μπορεί την... πατρότητα της μεταγραφής να είχε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, το Contra.gr, ωστόσο, είχε αποκαλύψει την πραγματική διάσταση του θέματος.

Ουσιαστικά ο Ιταλός τεχνικός παρέδωσε μία λίστα με επιθετικούς στον Βραζιλιάνο, με την υποσημείωση πως ο Ρινάλντι αποτελεί... προτεραιότητα. Έτσι, οι "πράσινοι" έδωσαν τετραετές κλειστό συμβόλαιο στον Αργεντινό επιθετικό, με ετήσιες αποδοχές 500.000€!

Τελικά μετά ένα χρόνο παρουσίας στους πράσινους, ο Ρινάλντι συμφώνησε ( με το... αζημίωτο πάντα) να φύγει από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας στην Μπρέσια. Όπως φαίνεται ούτε εκεί έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, αφού δεν έχει πετύχει ούτε... μισό γκολ μετά από επτά συμμετοχές ( όπως και στον Παναθηναϊκό).

Με λίγα λόγια ο 24χρονος φορ συμπλήρωσε 18 μήνες δίχως τέρμα! Το τελευταίο του γκολ ήταν τον Φεβρουάριο του 2016 κόντρα στην Εστουδιάντες.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK