Τα δύο "κλειδιά" για να πετύχει ο Παναθηναϊκός

Ποιες είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις για να έχει στοιχειώδη επιτυχία το νέο αγωνιστικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού ο οποίος στον πρώτο "μνημονιακό" χρόνο θα δοκιμαστεί σκληρά.

Τα δύο "κλειδιά" για να πετύχει ο Παναθηναϊκός

Δύο αναμένεται να είναι τα κλειδιά για την επιτυχία του νέου πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, στον πρώτο, "μνημονιακό", χρόνο της λειτουργίας του.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη διατήρηση του συνόλου (σχεδόν) του υπάρχοντος ρόστερ. Να παραμείνουν δηλαδή και ο Λουντ και ο Κουρμπέλης, ακόμα και ο Μολίνς αν και δεν πρόκειται για κάποια "τρελή" ποιότητα.

Οχι εύκολο αλλά ούτε και τρομερά δύσκολο υπό την έννοια ότι αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς οι ποδοσφαιριστές θα αισθανθούν ασφάλεια για τις πληρωμές ξεπερνώντας έναν σημαντικό ενδοιασμό.

Το δεύτερο σημείο κλειδί είναι η μεταγραφή ενός ικανού σέντερ φορ. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τη μία και μοναδική μεταγραφή παίκτη άνω των 23 ετών που δικαιούται στη θέση του γκολτζή.

Αναζητείται, άρα, καλός, φθηνός και γεμάτος όρεξη για διάκριση στράικερ ο οποίος θα μπορεί να βάλει χωρίς πολλά-πολλά 10 με 15 γκολ μέσα στην επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στην αγορά; Ο Νταμπίζας και ο Δώνης ισχυρίζονται ότι υπάρχουν...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK