Υπάρχει κι αυτό το εμπόδιο για Βλαχοδήμο

Από... σαράντα κύματα έχει περάσει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Τι έχει προκύψει πριν από το ταξίδι του στη Λισαβόνα.

Υπάρχει κι αυτό το εμπόδιο για Βλαχοδήμο
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να σκέφτεται πως υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει (ή και να χαλάσει) η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφικα.

Οι πράσινοι έχουν τρομερή ανάγκη το ρευστό των Λουζιτανών και θα κάνουν τα πάντα για να κλείσει η δουλειά και να φύγει ένα μέρος της θηλιάς από το λαιμό τους.

Μέσα πάντως στις όλες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν, κυρίως εκείνες που έχουν να κάνουν με τις οφειλόμενες προμήθειες των μάνατζερ, υπάρχει ακόμη ένα εμπόδιο το οποίο αφορά τη στρατιωτική θητεία του ομογενούς γκολκίπερ.

Το τελευταίο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου ο Βλαχοδήμος κατατάχθηκε στα τεθωρακισμένα προκειμένου να υπηρετήσει τη θητεία του και ν' αφαιρέσει ένα βραχνά από πάνω του. Τώρα όμως θα πρέπει να λάβει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και αυτό είναι κάτι που οφείλουν να διευθετήσουν οι "πράσινοι". Αν δε η μεταγραφή ολοκληρωθεί και οι Λουζιτανοί τον ζητήσουν από τον Γενάρη, τότε ο Βλαχοδήμος θα πρέπει να διακόψει τη θητεία του και να λάβει αναβολή.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK