Ο Κόρμπος δείχνει το δρόμο στους "καβαλημένους"

Ενα μήνα πριν αρχίσει η προετοιμασία του Πανιωνίου, ο Παναγιώτης Κόρμπος άρχισει τη δική του προσωπική δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν. Γιατί κάπως έτσι χτίζονται οι σοβαρές καριέρες...

Ο Κόρμπος δείχνει το δρόμο στους "καβαλημένους"

Μπορεί σε λίγους να συμπληρώνει τα 33 του χρόνια, ο Παναγιώτης Κόρμπος όμως δεν σταματά ποτέ την προσπάθεια να βελτιώνεται.

Και όταν λέμε ποτέ, κυριολεκτούμε. Την ώρα που πολλοί ποδοσφαιριστές λιώνουν στις παραλίες των νησιών, ο ίδιος όχι μόνο άρχισε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων αλλά βάζει σ' αυτό και μεγάλη ποικιλία!

Αφού λοιπόν άρχισε δουλειά στη φυσική κατάσταση με φυσιοθεραπευτή της δικής του εμπιστοσύνης, σύντομα θα μπει και σε πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής του με την μπάλα! Ναι, καλά διαβάσατε, στα 33 του προσπαθεί να βελτιώσει την τεχνική του σ' αυτό το κομμάτι.

Και πόσο λέτε ότι παρέμεινε εκτός στις εφετινές διακοπές ο αρχηγός του Πανιωνίου; Μόλις 15 ημέρες γιατί προφανώς θεωρεί ότι αν καθίσει περισσότερο, μετά θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει στα επίπεδα που ο ίδιος θέλει.

Κάπως έτσι λοιπόν χτίζεται μία σοβαρή ποδοσφαιρική καριέρα. Οχι μόνο με ποσταρίσματα στο instagram και βόλτες στην παραλιακή...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK