"Κομμένος" απ' τον ΠΑΟΚ... παίζει για Ίντερ!

Ποιος ποδοσφαιριστής που απορρίφθηκε απ' τον ΠΑΟΚ φημολογείται ότι ενδιαφέρει την Ίντερ; Διαβάστε τι αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα σχετικά με τον παίκτη που προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έμεινε. (PHOTO)

"Κομμένος" απ' τον ΠΑΟΚ... παίζει για Ίντερ!
EUROKINISSI

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται πολύ έντονα στην Ιταλία ότι η Ίντερ έχει στρέψει τους "προβολείς" της σε παίκτη που απέρριψε πρόσφατα ο ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του είχε... σηκώσει σκόνη στην ελληνική αγορά.

Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν... τρολαρίσματος αλλά δεν είναι. Σύμφωνα, λοιπόν με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και συγκεκριμένα το "Sky Sports", η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλει τον Ντάριο Σρνα!

Πιο συγκεκριμένα, οι πηγές αυτές τονίζουν ότι Κροάτης θα αποτελούσε μια πολύ καλή επιλογή για μπακ απ του βασικού της ακραίου που αναμένεται να έρθει μέσα στο καλοκαίρι, αφού ο Κανσέλο θα επιστρέψει στην Βαλένθια.

Παρά τα 36 χρόνια της ηλικίας του, η... μπογιά του διεθνούς φουλ-μπακ φαίνεται να περνάει ακόμα, καθώς το όνομά του έχει ακουστεί έντονα τις προηγούμενες ημέρες και για την Κάλιαρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

"Κομμένος" απ' τον ΠΑΟΚ... παίζει για Ίντερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK