Μαζί με τους φιλάθλους, επιστρέφει και ο Σαββίδης

Το τέλος της τιμωρίας του ΠΑΟΚ που έδωσε επτά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών σημαίνει και την επιστροφή του μεγαλομετόχου του στην εξέδρα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Σαββίδης ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε, καθ' όλη την διάρκεια της τιμωρίας της Τούμπας, πράξη τα λεγόμενά του, απουσιάζοντας από όλες τις κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις.

"Η τιμωρία που έχει επιβληθεί στους φιλάθλους μας, ισχύει και για εμένα. Είμαστε ένα και μόνο αν είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν αισθάνομαι καλά να είμαι σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν επιτρέπεται να βρεθούν οι φίλαθλοί μας" είχε τονίσει στους συνεργάτες του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πριν από σχεδόν δυο μήνες, όταν είχε ερωτηθεί για το αν θα έδινε το παρών στη Τούμπα, στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Λαμία.

Το στάδιο της Τούμπας ανοίγει τις θύρες, και ήδη περισσότερα από τα μισά εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο (στα περίπου 11.500 εισιτήρια διαρκείας προστέθηκαν από την Δευτέρα περίπου 5.000 εισιτήρια που πωλήθηκαν μέσω διαδικτύου) κάτι που σημαίνει πως στις κερκίδες αναμένονται πάνω από 20.000 φίλαθλοι. Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, για μια σειρά συναντήσεων, και θα παραμείνει μέχρι και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK