Με αυτά τα λόγια "έφτιαξε" τους παίκτες ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν... καταλαβαίνει από διακοπή πρωταθλήματος και αγώνων. Μίλησε στους παίκτες του λες και είναι... πρωταθλητές, ζητώντας τους να δείξουν στο γήπεδο αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Το... ποδόσφαιρο τους (VIDEO).

Με αυτά τα λόγια "έφτιαξε" τους παίκτες ο Λουτσέσκου

Καλές οι ενστάσεις, τα δικαστήρια, οι βαθμοί που φέτος πάνε και έρχονται, αλλά πάνω απ' όλα υπάρχει ένας προπονητής και μία ομάδα που προσπαθούν να συγκεντρωθούν στο ποδόσφαιρο.

Το γνωρίζει καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και γι' αυτό το λόγο στην προπόνηση της Πέμπτης θέλησε να... φτιάξει τους παίκτες του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Όποια κι αν είναι αυτή, ανεξαρτήτου αποφάσεων και τυχόν τιμωριών.

"Το ξέρω πως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι έχετε δείξει ότι είστε η καλύτερη ομάδα", είπε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και συνέχισε:

" Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας".

Στη συνέχεια θέλησε να θυμίσει πως υπάρχει το κύπελλο και γι' αυτό ζήτησε από όλους να σταθούν στον ύψος τους.

"Υπάρχουν και άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο, που είναι εξίσου σημαντικό. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο. Μπορεί στα χαρτιά να είναι κάποιοι άλλοι πρώτοι".

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK