Μίνος vs... Κοντοέ για το σχόλιο που έκανε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ένας τρομερός διάλογος έλαβε χώρα στην "Αθλητική Κυριακή", με τον Γιάννη Κοντοέ να κάνει σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να προκαλεί την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιώργου Μίνου (VIDEO).

Μίνος vs... Κοντοέ για το σχόλιο που έκανε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ένα άνευ προηγουμένου σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Αθλητική Κυριακή", με τους παρουσιαστές να ζητούν από τον Γιάννη Κοντοέ να πει την άποψή του για τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που όλα δείχνουν ότι θα μονομαχήσουν για τον φετινό τίτλο στη Super League Σουρωτή και εκείνον να βρίσκει τον... μπελά του από τον Γιώργο Μίνο!

Ο νυν άσος του Απόλλωνας Σμύρνης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος όσον αφορά στις μονάδες αλλά η ΑΕΚ υπερτερεί καθώς έχει πιο συγκροτημένη ομάδα, όμως το σχόλιό του αυτό δεν άρεσε στον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης που καλυπτει το ρεπορτάζ του "Δικεφάλου του Βορρά" και προσπάθησε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη...

Αφού αρχικά υπενθύμισε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο Κοντοές έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο παρελθόν, κατόπιν εξέφρασε την απορία "πώς είναι δυνατόν να λες ότι δεν έχει βρει ακόμα τη χημεία της μίας ομάδα που έχει 14 συνεχόμενες νίκες και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα ο Πασχαλάκης";

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της "ελαφράς ταξιαρχίας" αντιμετώπισε με τεράστια ψυχραιμία και ευγένεια το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά πως "εγώ είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής που κατέθεσα μία προσωπική και ταπεινή άποψη" ενώ για πέντε λεπτά διερωτήθηκε αρκετές φορές για ποιο λόγο αντικρούεται με τον Γιώργο Μίνο!

Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Μίνος είχε εμπλακεί σε "διαμάχη" με τον Κώστα Γαλανόπουλο, με τον μέσο της ΑΕΚ να δίνει αποστομωτική απάντηση στον δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ με αφορμή ερώτηση για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK