Ο Ουάρντα... τραγούδησε για τον Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκλεισε τα 49 του χρόνια και οι παίκτες του ΠΑΟΚ του έκοψαν τούρτα στα αποδυτήρια! Την παράσταση όμως έκλεψε ο Αμρ Ουάρντα που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, "είπε" το... "Μελαχρινάκι" (VIDEO).

Ο Ουάρντα... τραγούδησε για τον Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκλεισε τα 49 του το Σάββατο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παρουσιάζει σε ένα μίνι βίντεο το "happy birthday" που του τραγούδησαν οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου του βορρά" στα αποδυτήρια, με την άφιξη της τούρτας που είχε αγοραστεί για την περίσταση. Οταν έκλεισε η κάμερα, άρχισε το γλέντι, με πρωταγωνιστή τον... Αμρ Ουάρντα!

Για την τούρτα, η παραγγελία είχε δοθεί την Παρασκευή σε ζαχαροπλαστείο της Λαμίας. Το μοναδικό συνοδευτικό ήταν τα κεράκια, καθώς η τούρτα δεν είχε γραμμένο κάποιο μήνυμα. Είχε γεύση σοκολάτα – φράουλα, με επικάλυψη σοκολάτας, με όσους την... εξαφάνισαν (όσοι τέλος πάντως πρόλαβαν να την γευτούν) να την χαρακτηρίζουν εξαιρετική και φρεσκότατη. Δεν τους αμφισβητεί κανείς αλλά η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος των αγώνων, η ανάγκη για γλυκό όσων αγωνίζονται είναι τέτοια που η... μοίρα της τούρτας ήταν προδιαγεγραμμένη ακόμα και αν δεν είχε πάρει τα εύσημα όλων, με τους περισσότερους να στέκονται στο γεγονός πως ήταν αφράτη και φρέσκια.

Η τούρτα μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια από τον Παντελή Κωνσταντινίδη και με την εμφάνισή της οι ποδοσφαιριστές άρχισα να ζητούν επιτακτικά από τον Λουτσέσκου να βρεθεί εκεί για να του τραγουδήσουν το σχετικό ευχετήριο τραγούδι.

Το"happy birthday to you"τραγουδήθηκε συνοδευόμενο από παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποχώρησε για να δώσει το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου και το... πάρτι ξεκίνησε. Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Αμρ Ουάρντα. Μπορεί ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός να είναι στον Ατρόμητο, αλλά η "εκτέλεση" του στο "βρε μελαχινάκι" είναι τις τελευταίες ημέρες στη κορυφή των προτιμήσεων των άλλοτε συμπαικτών του, που τον... θαύμασαν ακούγοντάς τον.

Το πάρτι δεν κράτησε για παραπάνω από δέκα λεπτά, καθώς οι φροντιστές αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης επεσήμαναν στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να ετοιμαστούν για την επιβίβαση στο λεωφορείο και την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Εκεί που έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK