Ο Πρίγιοβιτς κύκλωσε με κόκκινο χρώμα τον Κομίνη!

Τι χρεώνει στον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Σέρβος γκολτζής και ποιες οι λύσεις που προτείνει για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα. Η ανάρτησή του σίγουρα θα συζητηθεί.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κομίνης Βράνιες Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Τον διαιτητή Κομίνη ο ΠΑΟΚ τον έχει βάλει στο κέντρο του στόχου και τον... πυροβολεί. Τον θεωρούν κύριοι υπαίτιο στην Τούμπα για ό,τι συνέβη στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ συμπράττει σε αυτήν την -επικοινωνιακή και όχι μόνο- πολιτική, αφού και οι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πρίγιοβιτς, παίρνουν θέση.

Όχι ο Σέρβος φορ δεν ήταν εξ αυτών που υπερασπίστηκε, δημόσια τουλάχιστον, τον Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στο χορτάρι. Επέλεξε όμως να χρεώσει στον ρέφερι ανεπάρκεια τη στιγμή της κρίσιμης απόφασης και αδυναμία διαχείρισης της "κρίσης" που προέκυψε.

Διότι πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η instagram-ική ατάκα "ο διαιτητής είναι ο μόνος λόγος για ό,τι συνέβη στο χορτάρι και οφείλει ν' αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό"; Μάλιστα στη φωτογραφία που συνόδευσε το εκτενές σχόλιο ο Κομίνης ήταν κυκλωμένος με κόκκινο μαρκαδόρο, αφού έχει δείξει σέντρα μετά την κεφαλιά του Βαρέλα, επιδιώκοντας να υπερτονίσει το γεγονός πως άλλαζε άποψη όπως τα... πουκάμισα (οι υπάλληλοι) στην επιχείρησή του.

Γι' αυτό και ζήτησε το video ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της αμφισβήτησης διαιτητικών κρίσεων και παράλληλα την... επανάληψη του αγώνα προκειμένου να επικρατήσει ο καλύτερος.

Τι έγραψε συνολικά;

" Πώς είναι δυνατόν να κατακυρώνεις ένα γκολ και μετά από 5 λεπτά ν' αποφασίζεις να το αλλάξεις ως οφ σάιντ; Ο διαιτητής νομίζει ότι ανακάλυψε το ποδόσφαιρο; Πιστεύω ότι το VAR θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που το έχει ζητήσει. Ποιο το δικαίωμα του διαιτητή ν' αλλάξει την απόφασή του τρεις φορές; Ίσως θεωρεί πως δεν χρειάζεται ν' ακολουθεί τους κανόνες. Ο διαιτητής είναι ο μόνος λόγος για ό,τι συνέβη στο χορτάρι και οφείλει ν' αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό.

Ουδείς παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ βρέθηκε σε κίνδυνο ή ένιωσε φόβο σε οποιαδήποτε στιγμή. Είμαι σίγουρος πως ήθελαν να τελειώσουμε το ματς, αλλά κάποιος τούς είπε να μην επιστρέψουν στο γήπεδο. Ας αφήσουμε το αποτέλεσμα να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο και ο καλύτερος ας νικήσει. Αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, διαφορετικά όλοι θα χάσουμε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK