Το 59% του Πρίγιοβιτς εκτός έδρας

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει πετύχει μόλις δυο από τα 17 του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας, όμως αυτό δεν είναι το πραγματικό του πρόσωπο. Στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει εκτός έδρας είναι εντυπωσιακός.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην Ελλάδα, ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός έχει μετατραπεί σε... εντός έδρας σκόρερ, καθώς μετράει 15 γκολ σε παιχνίδια που έχει δώσει στη Τούμπα, ένα γκολ εντός του νομού (στο γειτονικό Καυτανζόγλειο) και ένα γκολ στη Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη αναλογία γκολ εντός και εκτός έδρας, που σε ποσοστό αγγίζει το 88% εντός έδρας, δεν έχει καμία σχέση με το μέχρι τώρα ποσοστό του Σέρβου.

Ο Πρίγιοβιτς είχε πετύχει 68 γκολ από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016 και με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε στο τελικό του κυπέλλου Πολωνίας, η πλειοψηφία των υπόλοιπων 67 έχει σημειωθεί σε παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Πρίγιοβιοτς έπαιζε εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, από αυτά τα 67, τα 42 τα έχει πετύχει ως φιλοξενούμενος. Αναλυτικά, οι εντός και εκτός έδρας επιδόσεις του Πρίγιοβιτς μέχρι να βρεθεί στον ΠΑΟΚ.

Το 59% του Πρίγιοβιτς εκτός έδρας

ΟΜΑΔΑ\ΓΚΟΛ ΕΝΤΟΣ\ΓΚΟΛ ΕΚΤΟΣ

Σιόν\4\3

Λωζάνη\0\1

Τζουργκάρντεν\3\7

Τρόμσο\4\6

Μπολούσπορ\6\10

Λέγκια\8\15

ΣΥΝΟΛΟ\25\42

News 24/7

24MEDIA NETWORK