Χολιγουντιανή παρουσίαση του Καραμάνου από την Φεϊρένσε

Ποιος Κουτίνιο, ποιος Φαν Ντάικ και ποιος Ντιέγκο Κόστα! Η καλύτερη παρουσίαση ποδοσφαιριστή σε χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανήκει σε Ελλάδα και μάλιστα τον Τάσο Καραμάνο! Δείτε το επικό βίντεο που έφτιαξε η Φεϊρένσε για να τον καλωσορίσει πίσω.

Χολιγουντιανή παρουσίαση του Καραμάνου από την Φεϊρένσε

Το είχαμε γράψει από τα μέσα Δεκεμβρίου και λίγο αργότερα ήρθε η ευχάριστη είδηση με την επιστροφή του Τάσου Καραμάνου στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Φεϊρένσε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος επιθετικός έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του το 2016-17 στην Πορτογαλία, οπότε επέστρεψε σε γνωστά λημέρια.

Την είδηση έκανε γνωστή η Φεϊρένσε με τρομερό ποστάρισμα... μυστήριο στο facebook που σχολιάστηκε με θετικό τρόπο από τους φίλους της ομάδας. Το όλο βίντεο βέβαια είναι... επικό, αφού δείχνει έναν... άγνωστο να μπαίνει από το φυσούνα στα αποδυτήρια με κρυμμένο το πρόσωπο του από την κουκούλα.

Στη συνέχεια πηγαίνει προς το μέρος όπου κρέμεται μία φανέλα, τη σηκώνει και γίνεται η αποκάλυψη! Είναι ο Καραμάνος! Το λες και σκηνοθετικά βγαλμένο από το Χόλιγουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK