Πήγε να σπάσει ρεκόρ γκίνες ο Λισάντρο Λόπες

Ο Λισάντρο Λόπες παραλίγο να σπάσει ένα μυθικό ρεκόρ που κρατάει από 1999 ο Μάρτιν Παλέρμο! Η Ράσινγκ κέρδισε τρία πέναλτι και ο έμπειρος επιθετικός αστόχησε στα... δυο! Ξέσπασε στο τέλος, στη νίκη της ομάδας του με 4-0 κόντρα στην Βάσκο του... Πίκατσου (VIDEO).

Πήγε να σπάσει ρεκόρ γκίνες ο Λισάντρο Λόπες

Το 1999 ο Μάρτιν Παλέρμο κατάφερε κάτι που τον έβαλε στο βιβλίο Γκίνες. Αστόχησε σε τρία πέναλτι στο παιχνίδι της Κολομβίας με την Αργεντινή για το Κόπα Αμέρικα! Μάλιστα η φωτογραφία που έχει σηκώσει το σορτσάκι του μέχρι τα... αυτιά είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές στο ποδόσφαιρο.

Δεκαεννέα χρόνια αργότερα, ένας συμπατριώτης του παραλίγο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του. Ο λόγος για τον Λισάντρο Λόπες. Η Ράσινγκ Κλουμπ φιλοξένησε την Βάσκο Ντα Γκάμα του... Πίκατσου (θα το λέμε συνέχεια γιατί μας αρέσει) και έκανε πάρτι με νίκη 4-0.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αρκεί ο Λόπες να ήταν πιο... εύστοχος από την άσπρη βούλα. Ο διαιτητής έδωσε τρεις παραβάσεις (όλες υπερβολικά αυστηρές) και ο έμπειρος στράικερ αστόχησε στις δυο πρώτες!

Με το σκορ να είναι ήδη 3-0, αρκετοί πίστεψαν πως την τρίτη φορά ίσως το κάνει... επίτηδες για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Παλέρμο. Αμ δε! Ο Λόπες ευστόχησε και το πανηγύρισε έξαλλα.

Δείτε τις στιγμές και του Παλέρμο και του Λισάντρο:



News 24/7

24MEDIA NETWORK