Γιατί ο Σέρχιο Ράμος άλλαξε τηλέφωνο...

O Σέρχιο Ράμος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της εμπλοκής του στον τραυματισμό του Σαλάχ. Τι έγινε όμως την επομένη του αγώνα και θορύβησε τον Ισπανό;

Liverpool's Mohamed Salah, left, and Real Madrid's Sergio Ramos, right, challenge for the ball during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Μοχάμεντ Σαλάχ Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Mην νομίζετε ότι ο Σέρχιο Ράμος πέρασε ένα ευχάριστο διάστημα μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον οποίο (άθελά του ή όχι) πρωταγωνίστησε.

Για την ακρίβεια, ο αρχηγός της Ρεάλ ένα σοκ του πέρασε αφού το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπάει από την επομένη του τελικού και μετά.

Και δεν τον έπαιρναν δημοσιογράφοι για να τον ρωτήσουν για το περιστατικό αλλά φαν του Σαλάχ οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να τον απειλούν.

Ουδείς μπορεί να καταλάβει πως οι συγκεκριμένοι βρήκαν τον αριθμό τηλεφώνου του Σαλάχ, ωστόσο οι απειλές υπήρξαν και ήταν τόσο σοβαρές που ο Ράμος αναγκάστηκε να αλλάξει νούμερο τηλεφώνου.

Κάπως έτσι, ο αρχηγός της Ρεάλ βρήκε ξανά την ησυχία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK