Μπουφόν και Ρονάλντο σε μάθημα συμπεριφοράς μετά το ροντέο!

Τι και αν λίγο έλειψε να γίνει ρινγκ το γήπεδο; Τι και αν κρίθηκε η πρόκριση με αμφισβητούμενο πέναλτι; Ρονάλντο και Μπουφόν έδειξαν μετά το τέλος του αγώνα ποιο είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Μπουφόν, Ρονάλντο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μέσα στο γήπεδο οι φλέβες τους τεντώθηκαν και έφτασαν στο όριο να σπάσουν. Η ένταση ήταν τεράστια.

Εξω από αυτό όμως ο Τζίτζι Μπουφόν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα της Ρεάλ με τη Γιουβέντους, απέδειξαν στην πράξη ότι η όποια αντιδικία έμεινε στο χορτάρι.

Την ώρα λοιπόν που ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" (και προφανώς έβγαζε τα εσώψυχά του μετά την αποβολή του και τον περιπετειώδη αποκλεισμό της ομάδας του), ο Πορτογάλος σταρ τον πλησίασε για να προκύψει Η σκηνή.

Αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των δύο. Μετά από ένα τέτοιο ματς και μετά από μία τέτοια εξέλιξη. Το έζησαν, ξεθύμαναν, πήγαν παρακάτω. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, το ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK