Ο Ανσαριφάρντ έκλεισε ραντεβού με τον Ρονάλντο. Ο Μασούντ;

Ο φορ του Ολυμπιακού μοιάζει να έχει καπαρωμένη τη θέση του στη μουντιαλική 23άδα του Ιράν. Ενός Ιράν που κληρώθηκε με Πορτογαλία και Ισπανία. Τι θα συμβεί, όμως με τον άσο του Πανιωνίου;

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI

Όσο εδραιώνεται στην 11άδα του Ολυμπιακού, έχει χρόνο συμμετοχής και κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κλειδώνει τη θέση του στην αποστολή των Ιρανών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι από τις πρώτες επιλογές του Κάρλος Κεϊρόζ για τη γραμμή κρούσης και αν συνεχίσει ν' αποτελεί βασικό κομμάτι της 11άδας του Λεμονή, θα είναι έκπληξη αν μείνει εκτός της τελικής 23άδας.

Πάνω-κάτω κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Εχσάν Χατζισαφί, τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου. Αντιθέτως ο Σοτζέι Μασούντ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, κάτι που του προκαλεί εκνευρισμό. Διότι στην... Τεχαράνη δεν του έχουν συγχωρέσει τα λόγια δημόσιας υπεράσπισης των γυναικών, καταγγέλλοντας τις διακρίσεις φύλου, και από τότε τον έχουν στο περιθώριο..

Αποδεικνύεται δηλαδή πως δεν ήταν η συμμετοχή του στο καλοκαιρινό ματς με τη Μακάμπι που έχει φέρει τον εξοστρακισμό του από την Εθνική, αλλά η αντίστασή του στα ειωθότα μιας κυβέρνησης - χώρας που δεν λογαριάζει κοινωνικά δικαιώματα.

Ο Ανσαριφάρντ έκλεισε ραντεβού με τον Ρονάλντο. Ο Μασούντ;

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK