Οι 14 του Κροατία - Ελλάδα που κινδυνεύουν να χάσουν τον επαναληπτικό

Παιχνίδι... καρτών στο Ζάγκρεμπ για Κροατία και Ελλάδα, αφού επτά ποδοσφαιριστές για κάθε ομάδα βρίσκονται στο όριο και κινδυνεύουν να χάσουν τον επαναληπτικό στο "Καραϊσκάκης".

Referee Jakob Kehlet shows a yellow card to Greece's Kostas Mitroglou during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
mitroglou karta AP IMAGES

Δυο παιχνίδια, ένας ο μεγάλος κερδισμένος που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού. Η τακτική των δυο προπονητών δεν θα περιοριστεί μόνο στο σχήμα που θα κατεβάσουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο πως θα ξοδέψουν τις... ζωές των παικτών που είναι στο όριο του "καψίματος".

Επτά ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και άλλοι τόσοι από την Κροατία κινδυνεύουν να συμπληρώσουν κάρτες, κάτι που σημαίνει πως τα τεθούν νοκ άουτ στον επαναληπτικό του "Καραϊσκάκης".

Αυτό ίσως και να παίξει ρόλο στα αρχικά πλάνα των Μίχαελ Σκίμπε και Ζλάτκο Ντάλιτς, αφού μπορεί να προφυλάξουν παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι και ταυτόχρονα βρίσκονται στο όριο. Ας τους δούμε αναλυτικά:

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Ρέτσος, Τοροσίδης και Μήτρογλου.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Βρσάλκο, Ρογκ, Πίβαριτς, Βίντα και Κάλινιτς.

Αν κάποιος το δει με τη γλώσσα του στοιχήματος, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο πως θα ποντάρει τις κάρτες. Υπάρχει κίνδυνος να την... πατήσει.

Γ.

AP Photo/Armando Franca

News 24/7

24MEDIA NETWORK