Τον ακούει τον Δώνη ο προπονητής του;

Συμβαίνει κάτι με τον Τάσο Δώνη και έχει παραγκωνιστεί; Η απάντηση ήρθε δια χειρός του ίδιου και της ανάρτησης που έκανε στο instagram.

Schalke's Weston McKennie of the USA, left, challenges for the ball with Stuttgart's Anastasios Donis during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and VFB Stuttgart at the Arena in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Τάσος Δώνης AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Την Κυριακή του Πάσχα ο Τάσος Δώνης την πέρασε στον πάγκο της Στουτγκάρδης. Τον "σούβλισε" ο προπονητής του, ο Τούρκος Ταϊφούν Κορκούτ, αφού για όγδοο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δεν τον χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δώνη έδωσε τροφή για νέο κύκλο σχολίων σε σχέση με το τι (συμβαίνει) και πώς (έχουμε φτάσει εδώ). Και επειδή ο 21χρονος επιθετικός, μετά από δύο μήνες απραξίας, ήθελε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, προφανώς για να μην είναι έκθετος απέναντι σε κανέναν (και ο νοών νοείτο), αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση που να τον αφορά προσωπικά.

" Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Είμαι ζωντανός-υγιής και υπομονετικός. Θα έρθει η ώρα μου", έγραψε και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK