ΚΕΔ-αρμένοι...

Οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League αρχίζουν την προσεχή Κυριακή εν μέσω διαιτητικής αμφισβήτησης και οι μόνοι που μπορούν να διασώσουν (ξανά) το γόητρο του ελληνικού μπάσκετ είναι οι παίκτες και οι προπονητές των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΚ ήταν πρωτοφανή.

Από τη μία η άρνηση των ΕΟΚ - ΚΕΔ να εφαρμόσει μια απόφαση ανώτατου δικαστικού οργάνου και από την άλλη οι δύο από τους "αποκλεισμένους" διαιτητές να προχωρούν σε μηνύσεις που έφεραν προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ και αδιάκοπες λεκτικές αντιπαραθέσεις του στιλ "ξέρεις ποιος είμαι 'γω;" που οδήγησαν σε νέες έγγραφες καταγγελίες. Συνδυασμένα όλα τα παραπάνω με ανακοινώσεις για παραιτήσεις.

Με τις αντιμαχόμενες πλευρές στα χαρακώματα πλέον, μοναδική "ειρηνευτική δύναμη" αποτελούν οι δυο ομάδες. Παίκτες και προπονητές των δύο φιναλίστ των τελικών καλούνται να προστατευτούν από τα πυρά και ταυτόχρονα να προστατεύσουν το ίδιο το σπορ. Να μείνουν στα όσα συμβούν στο παρκέ και ν' αφήσουν στην άκρη ό,τι διαδραματίζεται στις αίθουσες των αποφάσεων και στα γραφεία των... αξιωματικών υπηρεσίας. Να παίξουν μπάσκετ και να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά. Να γίνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς και όχι οι κομπάρσοι αυτής. Μην αφήσουν τους άλλους να τους υποδαυλίσουν.

Έχουν τη δύναμη, διαθέτουν την ισχύ να το πετύχουν.

Η εικόνα του Τσάβι Πασκουάλ και του Γιάννη Σφαιρόπουλου να χαιρετιούνται και να γελούν στην κοινή συνέντευξη Τύπου μοιάζει τόσο παράταιρη της όλης κατάστασης, ταυτόχρονα όμως και η μοναδική προϋπόθεση, η βάση, για να κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Τρεις ως πέντε αγώνες είναι. Ας μην είναι οι... κερατάδες της υπόθεσης! Ας αφήσουν τους άλλους, αυτούς που θέλουν, να δαρθούν...

BASKET LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 4 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Γιάννης Σφαιρόπουλος Τσάβι Πασκουάλ EUROKINISSI

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK