Ξεφτίλα για τον τελικό μέχρι την Αμερική...

Αποτέλεσμα, σκόρερ κι από εκεί και πέρα το... χάος στο κείμενο που "ανέβηκε" στο "FOX" για τον τελικό του Κυπέλλου. Διαβάστε τι έγραψαν οι Αμερικάνοι για τον Σαββίδη, τον Μπορμπαλάν και τον "Ελληνα διαιτητή που δεν θα άντεχε το μπούλινγκ", εάν έπαιρνε τις αποφάσεις που πήρε ο Ισπανός.

Ξεφτίλα για τον τελικό μέχρι την Αμερική...

Στις ΗΠΑ ασχολήθηκαν με τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο αφιέρωσαν στο ματς με τα βίας 150-200 λέξεις, γράφοντας το αποτέλεσμα, τους σκόρερ και για τις τρεις κόκκινες κάρτες.

Στις παραγράφους που ακολούθησαν, όμως, ουδεμία αναφορά στο ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων γραμμών. Το ξεφτίλισμα πήγε σύννεφο, από το περίστροφο του Ιβάν Σαββίδη, τον Μπορμπαλάν και τα επεισόδια εντός και εκτός ΟΑΚΑ, οι Αμερικάνοι δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο.

Στο "FOX" άρχισαν τον σχολιασμό του ντέρμπι, υπενθυμίζοντας τον τριετή αποκλεισμό του Ιβάν Σαββίδη από τα γήπεδα λόγω των όσων συνέβησαν στην Τούμπα στις 11 Μαρτίου... Τονίζοντας μάλιστα ότι η πράξη αυτή του "ασπρόμαυρου" μεγαλομετόχου κόστισε στην ομάδα του το πρωτάθλημα, γιατί της αφαιρέθηκαν τρεις βαθμούς.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΟΡΜΠΑΛΑΝ

Στη συνέχεια σχολιάστηκε η επιλογή του Νταβίντ Μπορμπαλάν να διαιτητεύσει το παιχνίδι...

Οι Αμερικάνοι γράφουν ότι η ελληνική ομοσπονδία προέβη στην "μεταγραφή" ξένου ρέφερι, καθώς πρόσφατα οι αποφάσεις Ελλήνων διαιτητών είχαν ως συνέπεια να σημειωθούν επεισόδια!

Στο θέμα Μπορμπαλάν το πιο αποκαρδιωτικό σχόλιο των Αμερικάνων είναι το παρακάτω και σας το μεταφράζουμε αυτολεξεί: " Η απόδοση του Μπορμπαλάν επικροτήθηκε από πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους οι οποίοι έλεγαν ότι κανείς Έλληνας διαιτητής δεν θα επιβίωνε, δείχνοντας εννέα κίτρινες και τρεις κόκκινες, από το μπούλινγκ των δύο ομάδων".

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ

Θέμα έγιναν και τα επεισόδια εντός κι εκτός γηπέδου, όπως και το γεγονός ότι οι οπαδοί παρότι δεν συνεπλάκησαν εντός ΟΑΚΑ, κατάφεραν να ρίξουν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών. Περισσότερο, όμως, το αμερικανικό δημοσίευμα στάθηκε στο κάψιμο του βαν που επέβαιναν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξαν θύματα παρά τη σοβαρότητα του συμβάντος.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK