Ο τελικός ξεκίνησε με... ξύλο

Επεισόδια στον Πειραιά ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τον τελικό κυπέλλου. Ετοιμάζονταν να πάνε στην Κρήτη οι φίλοι της Ένωσης, αν και υπάρχει απόφαση για παρουσία... μαθητών στα "Δύο Αοράκια"!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
astunomia EUROKINISSI SPORTS

Στις 19 Ιανουαρίου έγινε γνωστό πως τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο θα παρακολουθήσουν μαθητές σχολείων από την Κρήτη, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα λάβουν από 30 προσκλήσεις η κάθε ΚΑΕ. Όλα αυτά με σκοπό να αποφευχθούν επεισόδια.

Ένα μήνα αργότερα τα επεισόδια ξεκίνησαν από τον... Πειραιά! Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών της Ένωσης που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν με πλοίο δέχθηκαν επίθεση από αντίστοιχους του Ολυμπιακού οι οποίοι τους περίμεναν στην Αγίου Διονυσίου και τους πέταξαν αντικείμενα!

Επικράτησε πανδαιμόνιο για αρκετά λεπτά με αποτέλεσμα το Λιμενικό να ζητήσει τη βοήθεια των ΜΑΤ, που ήταν ήδη στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες, έτσι ώστε να λήξει το περιστατικό με τη χρήση χημικών! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιοι του λιμανιού έσπευσαν να κλείσουν την πύλη με το φόβο τα επεισόδια να μεταφερθούν εντός του χώρου.

Όλα αυτά θυμίζουμε σε τελικό με... μαθητές και προσκλήσεις. Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Αρκετή ώρα μετά τη συμπλοκή, το λιμενικό έδρασε και κατέβασε από το πλοίο τους περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον ΗΣΑΠ, ενώ εντός του καραβιού παράμειναν μερικοί εξ αυτών που είναι από την Κρήτη.

Με πληροφορίες από: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK