Το grexit αποφεύχθηκε αλλά η ΕΠΟ κινδυνεύει σοβαρά!

Ο τελικός άρχισε, εξελίχθηκε και τελείωσε χωρίς πολύ σοβαρά προβλήματα. Υπό αυτά τα δεδομένα, το grexit αποφεύχθηκε Ωστόσο, ούτε τα έκτροπα έλειψαν ότι και η γενικη ανοργανωσιά. Οι τρεις απεσταλμένοι της FIFA στο ΟΑΚΑ κατέγραψαν τα πάντα κάτι που σημαίνει ότι αναμένονται σοβαρές αποφάσεις.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Βαγγέλης Γραμμένος EUROKINISSI

Η εικόνα που "έδωσε" στην υπόλοιπη Ευρώπη η ποδοσφαιρική Ελλάδα με τον τελικό του Κυπέλλου δεν ήταν ακριβώς αψεγάδιαστη αλλά τέλος πάντων δεν ήταν και καταδικαστική.

Οι τρεις απεσταλμένοι της FIFA που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου κατέγραψαν τα πάντα. Και στο σκληρό δίσκο της μνήμης τους αλλά και γραπτώς.

Διαπίστωσαν ότι ο αγώνας άρχισε στην προγραμματισμένη ώρα έναρξης, τελείωσε χωρίς σοβαρά προβλήματα, η απονομή έγινε κανονικά και τέλος πάντων όσοι τον παρακολούθησαν επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Υπό αυτά τα δεδομένα grexit δεν θα έχουμε. Ο μεγάλος αυτός κίνδυνος αποφεύχθηκε και οι ομάδες μας, ιδιαίτερα αυτές που έχουν κερδίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας) μπορούν να αρχίσουν τον προγραμματισμό τους.

Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τη διοίκηση της ΕΠΟ; Ο Βαγγέλης Γραμμένος και η διοίκησή του θα μακροημερεύσουν; Εδώ οι απαντήσεις δεν είναι τόσο εύκολες γιατί η κατάσταση ζορίζει.

Οι τρεις άνθρωποι της FIFA ανακουφίστηκαν μεν που δεν έλαβαν χώρα τα χειρότερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διέφυγε της προσοχής τους το αλαλούμ στην Αθήνα τις δύο τελευταίες ημέρες.

Δεν είναι κουτοί ούτε ζουν στο δικό τους κόσμο. Και για τις οδομαχίες ενημερώθηκαν, και στο γήπεδο είδαν ότι ο σωματικός έλεγχος απέτυχε, και για τις αβελτηρίες της ΕΠΟ στη διοργάνωση έμαθαν.

Τουτέστιν, θα λάβουν αποφάσεις για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η ελληνική ομοσπονδία από τον Ιούνιο και μετά. Η... επιτροπεία μοιάζει αυτήν την ώρα σχεδόν σίγουρη αφού κυριαρχεί η άποψη ότι η ΕΠΟ χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.

Μένει να διαπιστώσουμε με ποιον τρόπο αυτή θα δοθεί και τι αντίκτυπο θα έχει στη νυν διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK