Επική ερωταπόκριση μεταξύ Βαγγέλη Ιωάννου και Εβίνας Μάλτση

Καλεσμένη στην εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου "Sports Doc" στην "ΕΡΤ" ήταν η αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, η οποία μάλιστα είχε μαζί του μια επική στιχομυθία γεμάτη... τιρινίνι!

Επική ερωταπόκριση μεταξύ Βαγγέλη Ιωάννου και Εβίνας Μάλτση

Η εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών τερμάτισε τέταρτη στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και κατάφερε να μας γεμίσει περηφάνια, αλλά και να μας θυμίσει εποχές... 1987 όταν το "Final Countdown" ηχούσε στα αυτιά μας.

Το διάσημο τραγούδι το φώναζαν συνεχώς στα αποδυτήρια και στους πανηγυρισμούς οι παίκτριες της "γαλανόλευκης", χωρίς βέβαια να τραγουδούν τους στίχους αλλά το γνωστό σε όλους μας... τιρινίνι.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/6) η αρχηγός Εβίνα Μάλτση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου "Sports Doc" στην "ΕΡΤ" και είχε μαζί του μια φοβερή ερωταπόκριση γεμάτη... τιρινίνι!

Αρχικά ο Ιωάννου τη ρώτησε "στα αποδυτήρια τιρινίνι;", για να του απαντήσει η Μάλτση "συνεχώς τιρινίνι". Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε να ξεφύγει από το θέμα με τον Ιωάννου να λέει "επιστρέφω στο τιρινίνι", ενώ η Μάλτση συνέχισε λέγοντας "μου μύριζε τιρινίνι από την αρχή της διοργάνωσης"!

Ας ακούσουμε και εμείς λίγο το "τιρινίνι" μετά από όλα αυτά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK