Μη αναστρέψιμη η κατάσταση στον Άρη...

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο μπασκετικός Άρης που δεν βγάζει ούτε τα έξοδά του πλέον. Αγανακτισμένοι και οι φίλαθλοι που σημείωσαν ιστορικό χαμηλό στα εισιτήρια. Έκοψαν λιγότερα και από αγώνα... Β' Εθνικής, ενώ όλοι οι πιστωτές κινούνται πλέον δικαστικά. Αποκαλύπτει το "Ψαροντούφεκο" του Contra.gr.

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση στον Άρη...

Η κατάσταση στον Άρη έχει φτάσει πλέον σε μη αναστρέψιμο σημείο αφού εκτός από τους πιστωτές που από καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη σε κάθε είδους προτεινόμενο διακανονισμό και ζητούν τα χρήματά τους μόνο δικαστικά, πλέον το ίδιο πράττει και ο κόσμος της ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν βαρεθεί να... περιμένουν τους "Μεσίες" και τους επενδυτές για την ομάδα, δεν... χάφτουν πλέον όσα τους πασάρουν διάφοροι και έχουν αφήσει και αυτοί εντελώς μόνη την ομάδα αφού δεν βλέπουν ούτε ίχνος φωτός στην άκρη του τούνελ.

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι πράξεις τους αφού στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΓΣΛ/Φάρο στο Nick Galis Hall σημειώθηκε ιστορικό χαμηλό επί των ημερών της επαγγελματικής λίγκας, δηλαδή από το 1992 και μετά που υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία.

Ξέρετε πόσα εισιτήρια κόπηκαν;

Μόλις 235. Διακόσια τριάντα πέντε για να το γράψουμε και ολογράφως μήπως και πιστέψετε ότι έγινε κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Λιγότερα εισιτήρια και από αγώνες της... Β Εθνικής.

Και φυσικά ελλείψει πόρων από άλλες πηγές, τα χρήματα αυτά δεν έφτασαν ούτε για... ζήτω προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της αναμέτρησης (αμοιβές διαιτητών, γραμματείας κλπ) και κάποιοι για να μην ξεφτιλιστεί πλήρως η ομάδα έκαναν έρανο και τα κάλυψαν.

Κατάντια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK