Τα απλήρωτα ενοίκια και ο ατζέντης που... εκτέθηκε

Αυτή τη φορά ο διαχειριστής δεν την "πάτησε" όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Τα διασφάλισε και με το παραπάνω τα χρήματά του. Ο γνωστός ατζέντης όμως είχε προλάβει να... εκτεθεί δημοσίως. Το "Ψαροντούφεκο" βουτάει και ψαρεύει... φρεσκότατα λαβράκια!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας παίκτης, που λέτε, ένας παίκτης παίζει (ξανά) εφέτος σε ομάδα της Θεσσαλονίκης παρότι… Αθηναίος. Την ψάχνει τις τελευταίες εβδομάδες για να φύγει στα ξένα. Όπως είχε κάνει πρόωρα και στην προηγούμενη θητεία του στην ίδια ομάδα. Εδώ που τα λέμε καλά κάνει, αφού φως στον ορίζοντα για λεφτά δεν υπάρχει.

Βλέπετε, δεν υπάρχουν ούτε τα 120 ευρώ που χρωστάει στο διαχειριστή του διαμερίσματος που μένει από τα κοινόχρηστα των τεσσάρων πρώτων μηνών. Τριάντα "έουρος" το μήνα, τα οποία από τον Αύγουστο, 30 "έουρος" που παραμένουν απλήρωτα.

Τώρα ποιος οφείλει να τα πληρώσει μη ρωτάτε. Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο…

Ο ατζέντης του έσπευσε πρόσφατα να βγει στα τοπικά "ράδια" και να διαψεύσει τις φήμες περί αποχώρησης λέγοντας ότι δεν έχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα με την ομάδα. Αμ, δε! Έχει και παραέχει, άλλο που δεν το… φωνάζει κιόλας, γιατί έχει βάλει πόδι και πηγαινοφέρνει παίκτες στο ρόστερ της.

Το μόνο "καλό" της υπόθεσης, σε σχέση με το διαχειριστή του διαμερίσματος είναι ότι έχει "καπαρώσει" τα νοίκια μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου. Πως γκέγκεν αυτό; Να, στην προηγούμενη θητεία του παίκτη και προπονητή από το ίδιο "πρακτορείο" τα νοίκια έμειναν απλήρωτα και μετά ο ιδιοκτήτης κυνηγούσε δικαστικά αμφότερους, παρότι ήταν υποχρέωση της ομάδας να τακτοποιήσει την οφειλή. Παρόλα αυτά η ομάδα τα άφησε να εκκρεμούν από… εκδίκηση που έφυγαν.

Φέτος, είχαν γνώση οι φύλακες και μπήκε όρος στο συμβόλαιο να εκχωρηθούν τα ποσά για τα νοίκια από το τηλεοπτικό συμβόλαιο ώστε να μην κυνηγάνε πάλι, αδίκως, τον παίκτη. Τα κοινόχρηστα όμως, ποιος θα τα πληρώσει; Ε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK