Αλλού ο στόχος, αλλού τα βλέμματα για τον προπονητή της Εθνικής

Τι γίνεται με το θέμα του προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ; Ο Σπυριάρης δεν μπαίνει σε ονοματολογία για τον πάγκο της "επίσημης αγαπημένης", αλλά βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Αλλού ο στόχος, αλλού τα βλέμματα για τον προπονητή της Εθνικής

Ο,τι κι αν ακούγεται για τον προπονητή της Εθνικής, ένα είναι σίγουρο. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση και δεν πρόκειται να το κάνει υπό την πίεση που δημιουργεί η κοινή γνώμη.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα έχει μείνει πίσω χρονικά, άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε προαναγγήλει ότι θα έχουν διευθετηθεί όλα μέχρι τον Μάρτιο. Φτάσαμε Απρίλη και ανακοίνωση δεν υπάρχει, όχι ότι στην πραγματικότητα έχει πρόβλημα η ομάδα, άλλωστε δεν ήρθε η ώρα ούτε της ανακοίνωσης των παικτών που θα την στελεχώσουν, πολύ δε περισσότερο να αρχίσει η προετοιμασία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι στην Ομοσπονδία δεν κινούνται για την υπόθεση του ομοσπονδιακού προπονητή. Γίνονται καθημερινά διεργασίες, ακόμα και για κόουτς που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Βασιλακόπουλος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και έχουν κάνει διερευνητικά τηλεφωνήματα. Σε πολλές περιπτώσεις, βέβαια, γίνονται και κινήσεις που θολώνουν τα νερά. Αλλος είναι ο στόχος και αλλού στρέφονται τα βλέμματα.

Και για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, που καμία σχέση με έχουν με όσα έχουν γραφτεί ή ειπωθεί μέχρι σήμερα και θα περιμένει για λίγο καιρό ακόμα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είναι δύο προπονητές που ανήκουν στο πάνω ράφι, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Αν δεν προκύψει κάτι τις επόμενες μέρες, είναι έτοιμη η εναλλακτική λύση... Και λογικά θα προέρχεται από την Stoiximan.gr Basket League. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν γράψει κι αυτό γιατί όλα είναι ανοιχτά... Οταν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK