Και μία έδρα έκπληξη για τον τελικό!

Εδώ τελικός, εκεί τελικός, πού θα γίνει ο τελικός; Κάθε χρόνο μετά τους ημιτελικούς η ΕΟΚ καλείται να λύσει το γρίφο... Πού θα γίνει το παιχνίδι που κρίνει τον τίτλο στη διοργάνωση; Ο Σπυριάρης καταγράφει τα όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα και αφήνει για το τέλος μια... έκπληξη.

Και μία έδρα έκπληξη για τον τελικό!

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη σκέψη στην Ομοσπονδία ήταν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στο Ηράκλειο... Από τη σκέψη όμως μέχρι την υλοποίησή της υπάρχει μεγάλη απόσταση, ας μην ξεχνάμε άλλωστε τι είχε συμβεί και τα προηγούμενα χρόνια.

Για παράδειγμα όταν έπαιξε ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλωνα, η λύση του ΟΑΚΑ δεν ήταν η πρώτη, αλλά προέκυψε στην πορεία. Και πέρυσι που πάλι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τον Φάρο, η πρώτη σκέψη ήταν πάλι το Ηράκλειο, αλλά επελέγη με συναίνεση και των δύο ομάδων το ΟΑΚΑ.

Η αντίδραση από πλευράς Αρη ήταν άμεση και ήρθε ποικιλοτρόπως. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση το Ηράκλειο και τα Δύο Αοράκια, ακόμα κι αν οι φιναλίστ μοιραστούν τα εισιτήρια... Και δεν είναι μόνο ότι στον Αρη φοβούνται πως στο τέλος μπορεί τα εισιτήρια να μοιραστούνσ την τοπική κοινωνία και εν τέλει το κλειστό να έχει μόνο οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δεν θέλουν με τίποτα το Ηράκλειο, διότι για τους οπαδούς τους είναι πολύ δύσκολο το ταξίδι στην Κρήτη.

Ναι μεν με αεροπλάνο η απόσταση και ο χρόνος του ταξιδιού δεν έχουν μεγάλη διαφορά, όμως ο συγκεκριμένος τρόπος είναι δαπανηρός κι επίσης δεν υπάρχουν πολλές πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο...

Στον Αρη θέλουν ο τελικός να διεξαχθεί κάπου όπου η μετακίνηση θα μπορεί να γίνει οδικώς και προτιμούν κάπου σε μια ενδιάμεση απόσταση. Ενδεχομένως να ζητήσουν και κλήρωση ανάμεσα σε ΟΑΚΑ και Αλεξάνδρειο, συζητούν ακόμα και ΣΕΦ ή Πυλαία, αλλά σε καμία περίπτωση στο Ηράκλειο.

Οπως και να έχει το θέμα του τελικού θα συζητηθεί, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Απόφαση δεν έχει ληφθεί και σκοπός είναι να μην βρεθεί κανείς παραπονούμενος. Το Ηράκλειο, παρά τις αντιδράσεις, θα παραμείνει υποψήφιο, αλλά δεν θα είναι μόνο του. Και μην εκπλαγείτε αν τελικά προκύψει και ένα γήπεδο έκπληξη, που μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί. Η ιδέα έπεσε σήμερα κατά την κοπή της πίτας που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και αμέσως είχε υποστηρικτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κέρδισε πολλά περισσότερα από την συμμετοχή του στον τελικό
Η άσεμνη χειρονομία του βοηθού του Πασκουάλ
Μήνυμα αντεπίθεσης από τον "φτιαγμένο" Γκιστ!
Ποστάρισμα με νόημα από Παπαπέτρου μετά το χαμένο ντέρμπι
Η ήττα θα αποτελείωνε τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK