Έφαγαν μέχρι και... βουβάλι οι Φινλανδοί διαιτητές!

Τι κι αν η Φινλανδία φημίζεται για τους... βετζετέριαν, τα πολλά γκολ στο ΑΕΚ – Ριέκα μάλλον άνοιξε την όρεξη του Γκεστράνιους και της παρέας του, που αποφάσισαν μετά την μια τα μεσάνυχτα να το... ρίξουν έξω στο Μαρούσι. Το ιταλικό εστιατόριο που πήγαν και το...απίστευτο μενού που τίμησαν δεόντως.

Έφαγαν μέχρι και... βουβάλι οι Φινλανδοί διαιτητές!

Οι Φινλανδοί δεν φημίζονται για... καλοφαγάδες, αφήστε που είναι στην κορυφαία 3αδα των βετζετέριαν στην Ευρώπη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπους του αθλητισμού. Όπως λόγω κουλτούρας και υγιεινής διατροφής σπάνια θα φάνε βράδυ μετά τις δέκα, έντεκα (ακόμη κι αυτές θεωρούνται... ώρες υπέρβασης για Σκανδιναβούς)...

Για αυτό, λοιπόν, μας έκανε εντύπωση τι (καλύτερα... δεν) περιλάμβανε το δείπνο των Ματίας Γκεστράνιους, Γιαν Πέτερ Αραβίρτα, Μίκο Αλακάρε, Γιούκα Χόνκανεν, Άντι Μούνουκα και Ντένις Άνταμο. Για όσους δεν γνωρίζουν την παραπάνω...6αδα είναι η διαιτητική του ΑΕΚ – Ριέκα.

Το ματς στο ΟΑΚΑ τελείωσε στις δώδεκα και η αποχώρησή τους από το γήπεδο έγινε μετά την μία τα μεσάνυχτα! Και επειδή... πεινούσαν λιγάκι, όπως έλεγαν -έχει σημασία αυτή η λεπτομέρεια και θα το καταλάβετε στην συνέχεια του κειμένου- τους σύστησαν ένα καλό και πολυβραβευμένο ιταλικό ρεστοράν.

Κάπως έτσι προέκυψε το... λουκούλειο γεύμα τους Γκεστράνιους και των βοηθών του στο Μαρούσι. Βρέθηκαν, λοιπόν, στο«Dal Professore» στο Μαρούσι, όπου σεφ είναι ο αναγνωρισμένος Νίκος Δημητροκάλης. Και προφανώς επειδή ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους -τουλάχιστον έτσι απάντησαν σε σχετική ερώτηση, πως τα πήγαν καλά. Ο Αραούχο δεν ξέρω τι θα του έλεγε για το γκολ που του ακύρωσαν- είπαν να το ρίξουν... έξω στο φαγητό. Ήταν... προκλητικά και τα μενού βεβαίως....

Όπως μάθαμε η φινλανδική διαιτητική 6άδα του αγώνα της ΑΕΚ τίμησε και με το παραπάνω σαλάτες, ορεκτικό με μοσχάρι νουά, λαζάνια με ραγού bolognese, βουβαλίσια μοτσαρέλα με φοντύ παρμεζάνας, ταλιάτα από black angus και μπιφτέκια γεμιστά. Ειδικότερα ο διαιτητής τίμησε ένα σπέσιαλ πιάτο ταρτάρ από φιλέτο μοσχίδας, με σάλτσα μαύρης τρούφας, κρόκο αυγού και φλέϊκ φρέσκιας τρούφας.

Συμπέρασμα: τον άμπακο έφαγαν αλλά με... στυλ!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK