Η ομάδα Γιαννακόπουλου δίνει 1,2 δισ. για όλο το ΟΑΚΑ!

Αποκαλύψεις ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ για το τεράστιο πρότζεκτ που μέρος του αποτελεί και η σωτηρία του ΠΑΟ: η πρόταση και το πρωτόκολλο, η... διαφορά με την Κυβέρνηση, το κονσόρτσιουμ, ο χρόνος συγκρότησής του, οι εξειδικευμένες πολυεθνικές, πως βολεύονται όλες οι Παναθηναϊκές "δυνάμεις" και ο Mr Data – Implementation – Evaluation.

Η ομάδα Γιαννακόπουλου δίνει 1,2 δισ. για όλο το ΟΑΚΑ!

To EΥΑΓΓΕΛΙΟ από τον περασμένο Νοέμβριο γνωρίζει για το σούπερ πρότζεκτ που υπάρχει και εμπεριέχει μέσα σε αυτό και τον Παναθηναϊκό. Είναι μια τεράστια επένδυση που στοχεύει βασικά στην εκμετάλλευση για 99 χρόνια της έκτασης του ΟΑΚΑ, μέσα από την οποία, όμως, θα έχει την ευκαιρία να... σωθεί ο ιστορικός σύλλογος. Για την ακρίβεια να ξαναγίνει - ως μέγεθος - κανονικός Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, βέβαια, στο τιμόνι του.

Ο "πράσινος" ηγέτης αποτελεί μέλος ενός πολύ ισχυρού fund με δυνατές πολυεθνικές εταιρίες που τρέχει ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο, αλλά ο ίδιος αποτελεί ασφαλώς και την καλύτερη εγγύηση για την "επόμενη ημέρα" του Παναθηναϊκού!!

Οι πιστοί αναγνώστες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ έχουν διαβάσει στο πρόσφατο παρελθόν διάφορες αποκαλυπτικές... λεπτομέρειες για την ιστορία αυτή και για την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του για ενιαίο Παναθηναϊκό. Όπως και τον ρόλο-κλειδί του στενού συνεργάτη στην DPG και πρώην Mr Nokia, κ. Κωνσταντινίδη, για την πολυεθνική με έδρα το Λονδίνο, για το OAKA Complex, για το στρατηγείο – μπουτίκ ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμερικάνικης Πρεσβείας κ.α.

Από την στιγμή, λοιπόν, που διέρρευσαν σήμερα σε αθλητική εφημερίδα διάφορα στοιχεία του πρότζεκτ και ήρθε η επιβεβαίωση δια στόματος υφυπουργού, η στήλη... αποδεσμεύεται για να αποκαλύψει πρωτογενή αποκλειστικά δεδομένα.

Έχουμε και λέμε:

Η Κυβέρνηση Τσίπρα έχει στα χέρια της από τις αρχές του χρόνου την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συμπαικτών του για την εκμετάλλευση όλης της περιοχής του ΟΑΚΑ! Κάτι που αποτελεί την βασική προϋπόθεση για την εμπλοκή τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κοινώς αυτά τα δύο πάνε πακέτο και δεν σπάνε. Για να το καταλάβουν όλοι ο Παναθηναϊκός (ως σύλλογος συνολικά και όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός, κάτι που έχει την δική του αξία και δυναμική για το "τριφύλλι") αποτελεί απλά μέρος ενός τεράστιου πρότζεκτ!!!

Η πρόταση που έχει γίνει στην Κυβέρνηση πέρασε από το Γραφείο του Βασιλειάδη για να φτάσει μετά μέχρι το πρωθυπουργικό, δηλαδή στους Φλαμπουράρη και Τσίπρα...

Είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει και μάλιστα... πρωτοκολλημένη!! Για αυτό άλλωστε τον λόγο οι... λίγοι που γνώριζαν μέχρι σήμερα τα... μυστικά της (ή μέρους τους), έλεγαν πως η... μπάλα είχε περάσει στο κυβερνητικό γήπεδο. Εδώ και ένα μήνα, ΟΧΙ ΤΩΡΑ!! Και περίμεναν από τότε την... επόμενη κίνηση – απάντηση της Κυβέρνησης, η οποία... έμμεσα και επικοινωνιακά δόθηκε μέσω του Γιώργου Βασιλειάδη...

Η συγκεκριμένη πρόταση - η οποία επαναλαμβάνουμε έχει κατατεθεί με πρωτόκολλο - είναι ύψους 1,2 δις Ευρώ! Δισεκατομμύριο!!

Το παραπάνω αντίτιμο αφορά την συνολική έκταση του ΟΑΚΑ, που είναι 1.000 στρέμματα. Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική και θεμελιώδης, αφού η πρόταση του επενδυτικού fund υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφορά το σύνολο του ΟΑΚΑ (εξ ου και το ΟΑΚΑ complex) και όχι κομμάτια του ΟΑΚΑ. Αυτή η διαφορά θα πρέπει να ξεπεραστεί για να προχωρήσει το deal. Και στη παρούσα φάση αυτό δεν δείχνει κάτι απλό κι εύκολο...

Οι άνθρωποι που τρέχουν το συγκεκριμένο σούπερ πρότζεκτ, υποστηρίζουν πως εκτός από το πολύ υψηλό αντίτιμο (1,2 δις) γενικότερα τα αντισταθμιστικά για το ελληνικό κράτος θα είναι πολύ περισσότερα από τα αντίστοιχα που θα προκύψουν στην περίπτωση της έκτασης του Ελληνικού!!

Το κονσόρτσιουμ αποτελείται από τρεις πολυεθνικές εταιρίες (πολύ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ) κι αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Το πιο εντυπωσιακό στην περίπτωσή του; Πως πρόκειται για συνεταιρισμό που χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να πάρει την τελική του μορφή...

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ενήμερος για όλες αυτές τις κινήσεις, ενώ δεν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο πλέον μεταξύ του Mr Σκάι και του Δημήτρη Γιαννακόποιυλου. Και το "καθάρισμα" της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον νυν ιδιοκτήτη της, δείχνει την πρόθεση να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή από τον Μάιο και μετά για την μεταβίβαση της...

Μιλάμε για (το μοναδικό) πρότζεκτ που κατά κάποιο τρόπο... βολεύει όλους στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό έχει σοβαρές ελπίδες να φτάσει μέχρι τέλους. Για την ακρίβεια εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την Κυβέρνηση. Με ΟΛΕΣ τις Παναθηναϊκές "δυνάμεις" να είναι ... συνασπισμένες στο πρόσωπο του ηγέτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Όσον αφορά στο κομμάτι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ήδη την σχετική προεργασία υπάρχει και ο Mr Data – Implementation – Evaluation...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK