Ο Γιάννου άφησε ΠΑΟ και πάει με τρομερό συμβόλαιο στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Απόστολος Γιάννου επιστρέφει στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Ελλάδα. Ο πρώην φορ του Αστέρα, έλυσε το συμβόλαιό του με την κινεζική Γκουανγκζού παίρνοντας 1.300.000 ευρώ (!) και ενώ τον έψηνε για ΠΑΟ ο Ουζουνίδης, εκείνος προτίμησε το συμβόλαιο της ΑΕΚ Λάρνακας. Αποκαλυπτικό ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Ο Γιάννου άφησε ΠΑΟ και πάει με τρομερό συμβόλαιο στην ΑΕΚ Λάρνακας

Θα τον ξαναδούμε τον Απόστολο Γιάννου στην Ευρώπη, όμως όχι στην χώρα μας, αλλά λίγο πιο δίπλα, στην Κύπρο.

Όπως έμαθε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ από την πιάτσα των agents, ο πρώην φορ του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος δέχθηκε γερό pressing από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως φοβήθηκε την οικονομική κατάσταση στους "πράσινους" και προτίμησε να δώσει το "ΟΚ" στο συμβόλαιο 300.000 ευρώ (καθαρά) που του προσέφερε η κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας για τα επόμενα 2μιση χρόνια.

Βέβαια, δεν πάει έτσι στην Κύπρο. Οι τσέπες του θα είναι γεμάτες, αφού πριν λύσει το συμβόλαιό του με την Γκουανγκζού της Κίνας συμφώνησε να πάρει τα 4/5 του συμβολαίου του για τον τρίτο και τελευταίο χρόνο, δηλαδή περίπου 1.300.000 ευρώ από τα συνολικά 1.500.000 ευρώ που ήταν να εισπράξει!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK