Ο γυμναστής των Φιρμίνο και Ντράξλερ που "απογειώνει" τον Φορτούνη

Η... είδηση της πρωινής ανάρτησης του διεθνούς μέσου δεν ήταν η συνύπαρξή του στον Άγιο Κοσμά με τον Λάζαρο, αλλά το... τρίτο πρόσωπο! Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει τον εξπέρ Γερμανό αθλητικό επιστήμονα που ήρθε στην Ελλάδα για να "δουλέψει" τον Φορτούνη πριν αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο γυμναστής των Φιρμίνο και Ντράξλερ που "απογειώνει" τον Φορτούνη

Η ιστορία μιας selfie...

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της φωτογραφίας που "ανέβασε" το πρωί ο Κώστας Φορτούνης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και τον έδειχνε παρέα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, από την πρωινή παρουσία τους στον Άγιο Κοσμά!

Η είδηση όμως, εκτός φυσικά από την photo που μιλάει από... μόνη της (ο Λάζαρος με τον νέο συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και φίλο του, Φορτούνη) "κρυβόταν" στο... τρίτο πρόσωπο της φωτογραφίας. Τουλάχιστον για όσους αναζήτησαν την... ταυτότητά, "υποψιασμένοι" από την παρουσία του στον Άγιο Κοσμά!

Κατ' αρχήν να διευκρινίσουμε πως οι δυο διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού δεν κάνουν μαζί ατομικές προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, όπως δηλαδή γράφηκε. Ο Κώστας Φορτούνης άρχισε πριν από λίγες ημέρες ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης μ' έναν Γερμανό εξπέρ του είδους (το... τρίτο πρόσωπο της selfie), με τον Λάζαρο να πηγαίνει σήμερα το πρωί στον Άγιο Κοσμά για να... τρέξει και να τον γνωρίσει.

Λεπτομέρεια πρώτη: πριν ακόμη συνυπάρξουν στου Ρέντη, Λάζαρος και Φορτούνης κάνουν καθημερινά παρέα και... αλλήλοαποθεώνονται. Κοινώς αγωνιστικά θεωρούν πως ο ένας συμπληρώνει ιδανικά τον άλλον, περιμένοντας πως και πως το ξεκίνημα της σεζόν για να το αποδείξουν!

Λεπτομέρεια δεύτερη: ο Φορτούνης, προφανώς... θορυβημένος από την σεζόν που τελείωσε, όχι τόσο με την απώλεια του τίτλου, όσο με τη δική του παρουσία, αν και οι αριθμοί της στατιστικής του δεν ήταν άσχημοι, δείχνει αποφασισμένος την καινούργια χρονιά να πάρει... ρεβάνς. Πείσμωσε και έχει στόχο να κάνει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Δουλεύοντας στις καλοκαιρινές διακοπές του εξτρά και εξειδικευμένα, πριν αρχίσει δηλαδή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ήταν μια δική του απόφαση, δεν του την επέβαλε κανένας, σε συνεργασία με το μεγάλο γερμανικό Γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί (Rogon).

Λεπτομέρεια τρίτη: στα... χέρια του Γιανίκ Ομπενάουερ βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κώστας Φορτούνης! Του 47χρονου Γερμανού αθλητικού επιστήμονα, με ειδίκευση στο fitness (πρωταθλητής στο crossfit), ο οποίος "μετακόμισε" για περίπου 2 εβδομάδες στην Αθήνα προκειμένου να επιμεληθεί την ατομική εκγύμναση του Kώστα Φορτούνη.

Ο πρώην γυμναστής της Χοφενχάιμ είναι ο άνθρωπος που "έφτιαξε" αθλητικά τόσο τον Φιρμίνο όσο και τον Τζούλιαν Ντράξλερ, ενώ τώρα έχει αναλάβει τον Μαξ Μέγερ της Σάλκε. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο agent Πολ Κουτσολιάκος ...έπεισε τον Ομπενάουερ για ένα "ταχύρρυθμο" στην Ελλάδα για χάρη του Φορτούνη.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΝΤΡΑΞΛΕΡ:

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΕΡ:

Ο γυμναστής των Φιρμίνο και Ντράξλερ που "απογειώνει" τον Φορτούνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK