O Ιντέγε θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Κίνα ο Νιγηριανός και αναπολεί ήδη την Ελλάδα, ρίχνοντας μάλιστα τις σχετικές... γέφυρες αφού νιώθει φυλακισμένος σε "χρυσό κλουβί". Η ανταρσία του με τον Όμπι Μίκελ κατά του νέου προπονητή που τον έστειλε στη β' ομάδα και το πόσο εφικτό είναι να γυρίσει.

O Ιντέγε θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Τα... εκατομμύρια δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο αυτό αποτελεί αξίωμα, που εφαρμόζεται τώρα και στην περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε.

Ο διεθνής Νιγηριανός φορ δεν έχει κλείσει καλά-καλά 6μηνο στην Κίνα και ήδη νοσταλγεί τις... ημέρες δόξας και ευτυχίας σε Ολυμπιακό και Ελλάδα. Μπορεί να πίεσε για να φύγει, αφού ήταν αντικειμενικά πάρα πολλά τα λεφτά της Τιαντζίν Τέντα αλλά πλέον έχει μετατραπεί σε... χρυσό κλουβί!

Γι' αυτό τον λόγο, ενδεχομένως μεταξύ σοβαρού κι αστείου, φρόντισε να ρίξει... γέφυρες επιστροφής στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Άλλωστε απo τη στιγμή που έφυγε μόνο... μαύρη πέτρα δεν έριξε πίσω του, αφού διατήρησε την επικοινωνία του με αξιωματούχους του Ολυμπιακού και πρώην συμπαίκτες του.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έψαξε το κατά πόσο εφικτό είναι να γίνει κάτι τώρα με τους "ερυθρόλευκους"; Πολύ δύσκολο, αφού έχουν ξοδευτεί πολλά λεφτά, κάποιοι έχουν να παίρνουν ακόμη μεγάλα μεροκάματα στην Κίνα ενώ και ο ίδιος αμείβεται με 3,5 μυρια ετησίως.

Από εκεί και πέρα ο Ιντέγε όχι μόνο δεν είναι χαρούμενος στην Κίνα, αλλά δεν αγωνίζεται κιόλας. Όπως και ο διάσημος συμπατριώτης του Όμπι Μίκελ μάλωσαν με τον Νοτιοκορεάτη προπονητή της Τιαντζίν Τέντα κι αυτός τους υποβίβασε, με την... κατηγορία της ανταρσίας, να προπονούνται με τη δεύτερη ομάδα της.

Ίσως να μην είναι τυχαίο πως και οι δύο διεθνείς Νιγηριανοί άσοι αποτέλεσαν μεταγραφικές επιλογές του Πατσέκο, του Πορτογάλου προπονητή που απολύθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK