O Λάζαρος στο πάρτι του Μαρινάκη και το "μυστικό"!

Με αφορμή τη χλιδάτη εκδήλωση του "ερυθρόλευκου" ηγέτη στη Βάρκιζα, στην οποία ο Λάζαρος ήταν ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού, ο ΕΥΑΓ. ΜΙΧΟΣ αποκαλύπτει ότι ο διεθνής επιθετικός αποτέλεσε προσωπική μεταγραφή του Μαρινάκη και πως κτίζει μια προσωπική σχέση για να αποδειχθούν νέοι Μανωλάς& Τζιμπούρ.

O Λάζαρος στο πάρτι του Μαρινάκη και το "μυστικό"!

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπορεί να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να λειτουργεί ήδη ως παίκτης του. Άλλωστε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ από τον Μάιο έχει καταθέσει το συμβόλαιό του...

Κατά συνέπεια κι από αυτή την πλευρά δεν προκαλεί εντύπωση η παρουσία του διεθνούς επιθετικού στο χλιδάτο πάρτι που έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο glamorous Ιsland της Βάρκιζας, στο πλαίσιο των "Ποσειδωνίων"! Με... Βανέσα Μέι κι Αντώνη Ρέμο!

Μιλάμε για εκατοντάδες προσκεκλημένους, στην πλειονότητά τους ξένους και με πολύ λίγους από το χώρο του ποδοσφαίρου. Μεταξύ τους ο Τζιοβάνι - ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα - και ο Λάζαρος, που μάλλον έκλεψε την παράσταση από τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο, λόγω της πρόσφατης μετακίνησης του από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και του τρόπου που έγινε αυτή (ενώ ακόμη... περιμένουμε την αντίδραση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, με το... δικό της συμβόλαιο που έχει πει πως θα καταθέσει)!

Είναι αλήθεια επίσης πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συγκεκριμένη ετήσια εκδήλωση δεν συνηθίζει να καλεί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος αποτέλεσε κατά κάποιο τρόπο την εξαίρεση και λόγω της ιδιαιτερότητας (δεν είναι μόνο πως πήρε τον MVP του πρωταθλήματος και της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, αλλά και ότι το κατάφερε σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη) και επειδή αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρινάκη η μεταγραφή του!

Με την ευκαιρία να αποκαλύψουμε κάτι που δεν είναι τουλάχιστον ευρέως γνωστό. Ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε τον Χριστοδουλόπουλο για να την... σπάσει στον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Δεν ήταν δηλαδή βασικά κίνηση εντυπωσιασμού και επίδειξης ισχύος απέναντι στο "μεγάλο εχθρό", του στιλ μπορούμε να σου πάρουμε τους κορυφαίους παίκτες σου, όταν μας δίνεται αυτή η δυνατότητα...

Οι πρώην πρωταθλητές απέκτησαν τον Λάζαρο γιατί προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρώτος από όλους, έκρινε ότι η ομάδα του τον χρειαζόταν (για διάφορους λόγους) και πήρε έτσι πάνω του την μεταγραφή.

Και ο Μαρινάκης πιστεύει πως ο Λάζαρος θα αποδειχθεί νέα περίπτωση Μανωλά και Τζιμπούρ, οι οποίοι πήγαν από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, επίσης ως δικές του μεταγραφές και του βγήκαν στο μάξιμουμ! Δεν είναι τυχαίο ότι όπως με τους πρώην δύο "κιτρινόμαυρους" ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έκτισε προσωπικές σχέσεις, το ίδιο κάνει τώρα και με τον Λάζαρο. Εξ ου και η χθεσινή παρουσία του παίκτη στο πάρτι του στο Island.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

O Λάζαρος στο πάρτι του Μαρινάκη και το "μυστικό"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK