O Mr. Golazo που σνόμπαραν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει την μοναδική ιστορία του Θοδωρή Βασιλακάκη: οι 6 φορές που χάλασε η μεταγραφή του σε Big 4, ο Ουζουνίδης που δεν τον...πίστεψε το καλοκαίρι και πως αντί για ομάδα Τσ. Λιγκ ή την "Γκεντσε"... βιάστηκε να κλείσει στον Ατρόμητο με το υψηλότερο συμβόλαιο και 3 ειδικά μπόνους στόχων.

O Mr. Golazo που σνόμπαραν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης απέκτησε πλέον και επίσημα το τίτλο... "Μίστερ Γκολάσο"!! Κι αυτό αφού ο 29χρονος πολυσύνθετος μέσος κατάφερε να μεταφέρει στα Χανιά και στο γήπεδο των “Περιβολιών” κάτι από την μαγεία των... λατινοαμερικάνικων γκολ. Με απίθανο ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1 τον Πλατανιά, με απίστευτη "κανονιά" εκτός περιοχής (ένα κοντρόλ και ένα σουτ, πριν η μπάλα πέσει κάτω), κλείδωσε το... διπλό κορυφής για τον Ατρόμητο (1-3).

Δυο ... γκολάσο στο ίδιο ματς, από Έλληνα ποδοσφαιριστή, δεν είναι... μικρό πράγμα, αφήστε που το βλέπουμε σπανίως στη Super League. Δεν ξέρω βέβαια αν η ομάδα των Σπανού – Αγγελόπουλου – Κάναντι αντέξει στο δεύτερο γύρο για να γίνει η... Λέστερ της Ελλάδας, ούτε σε αυτή την περίπτωση ποιος θα είναι ο... Μαχρέζ και ο... Βάρντι από τους Βασιλακάκη και Ουάρντα. Σίγουρα πάντως ο άσος που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και τον Ιούλιο του 2009, στα 21 του χρόνια, πήρε μεταγραφή από την Βέροια στην (τότε Σκόντα) Ξάνθη, είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες της γενιάς του...

ΟΙ 6+1 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ BIG 4!

Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς με το... σκάουτινγκ της δικής μας Big 4, που αυτό το σπουδαίο ταλέντο δεν φόρεσε την φανέλα μεγάλης ελληνικής ομάδας. Σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα θα είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας, αν και άξιζε - με βάση την περσινή σεζόν του στην Ξάνθη - να έχει κληθεί από τον Μίκαελ Σκίμπε στην "γαλανόλευκη" (όπου οι κεντρικοί μέσοι πλέον δεν... περισσεύουν). Βέβαια σύμφωνα με την πιάτσα agents ο Θοδωρής Βασιλακάκης έφτασε επτά (7) φορές κοντά στο να γίνει μέλος μιας μεγάλης ελληνικής ομάδας. Από δύο σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και τρεις σε Παναθηναϊκό!!Και μιλάμε για επίσημες προσφορές, όχι απλώς για...φλέρτ.

Στους “ερυθρόλευκους” το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Πανόπουλος ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως και 1,5 χρόνο μετά. Στον ΠΑΟΚ και επί προεδρίας Ζαγοράκη και επί προεδρίας Βρύζα έγινε πρόταση στην Ξάνθη αλλά ο μεγαλομέτοχος ζήτησε πάλι ... “πολλά λεφτά” (600.000 )για να παραχωρήσει τον Βασιλακάκη. Το 2013 με τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Ελευθεράκη και μετά επί Νίκου Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τον αγοράσει ενώ τον περασμένο Ιούνιο ο Βασιλακάκης με τους μάνατζερς του μάταια περίμεναν το "ναι" του Ουζουνίδη, παρότι στο οικονομικό δεν υπήρξε απόκλιση.

Ο Εβρίτης τεχνικός αργότερα, σε συνέντευξή του, θα εξηγήσει : " Ο Θοδωρής είναι καλός παίκτης αλλά στην θέση του ψάχναμε παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά". Ο αστικός μύθος λέει πως και ο "Λύμπε" και μετά ο Διαμαντόπουλος που τον αντικατέστησε, ήταν αρνητικοί. Όχι πως και ο Μαρίνος πετούσε την σκούφια του...

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν δύσκολο για τον Βασιλακάκη. Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια ήταν ελεύθερος, δεν χρειαζόταν να συμφωνήσει ο Πανόπουλος. Στη Ρουμανία έπαιξε πολύ δυνατά για την Στεάουα (έδινε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ) και Κλούζ (σημερινή πρωτοπόρος), είχε δελεαστική προσφορά από την τουρκική Γκεντσεμπιρλιγκί, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά στην θέση του υπήρχε συνωστισμός (αν πήγαινε εξαρχής ο Λουτσέσκου θα ήταν διαφορετικά).

Ο 29χρονος μέσος δεν ήθελε να ρισκάρει και να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο κι από την στιγμή που μπήκε ο Ιούλιος υπέγραψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων, προκαλώντας ομολογουμένως μεγάλη έκπληξη στην ποδοσφαιρική πιάτσα

ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ 3 ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΧΩΝ

Λέγεται πως ο Βασιλακάκης δεν ήθελε να περιμένει άλλο τον Παναθηναϊκό ενώ τον κέρδισαν και οι άνθρωποι του Ατρομήτου. Αποτελεί κοινό μυστικό άλλωστε πως του έδωσαν το υψηλότερο συμβόλαιο (2ετές) στον σύλλογο του Περιστερίου. Μάλιστα έχει βάλει και τρία μπόνους στόχων.

Το πρώτο αν πετύχει από 7 γκολ και πάνω (δηλαδή ένα περισσότερο από τα 6 που σκόραρε με την Ξάνθη την προηγούμενη σεζόν)... Το δεύτερο αν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας...Και το τρίτο αν ο Ατρόμητος βγει Ευρώπη!!! Με τα σημερινά δεδομένα είναι κοντά στο πρώτο (μετράει ήδη 3 γκολ σε 13 ματς) και στο τρίτο ενώ αξίζει και το δεύτερο...

ΥΓ. Οι άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει από κοντά την καριέρα του Θοδωρή Βασιλακάκη έχουν να λένε το εξής: όταν η καριέρα του έδειχνε να πέφτει σε τέλμα, δύο άνθρωποι τον βοήθησαν να ξεκολλήσει: ο κόουτς Λουτσέσκου που τον μεταμόρφωσε , αλλάζοντάς του και ρόλο μέσα στο γήπεδο ... Και ο τεχνικός – αθλητικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου που τον έκανε πολύ πιο δυνατό ως χαρακτήρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK