Ο ΠΑΟΚ "φλερτάρει" με τον Τσάκτας

Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει συνήθεια τα ψώνια από την... Σοβιετική αγορά και τα πάρε δώσε με την Ρούμπιν Καζάν. Έτσι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως ασχολείται σοβαρά με τον μέσο ΜΙΟ ΤΣΑΚΤΑΣ. Ποιος είναι ο 25χρονος Κροάτης που έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες και τον θέλουν αρκετές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ "φλερτάρει" με τον Τσάκτας

Στις 29 Ιανουαρίου του 2014 ο ΠΑΟΚ είχε φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Ισραηλινό, Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος προηγουμένως είχε μείνει ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν. Και δεν ήταν ο μόνος που έκανε το σγυκεκριμένο ταξίδι, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κάρλο Σαμπράνο ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα από το Καζάν ως δανεικός από τη Ρούμπιν.

Το ίδιο σκηνικό μπορεί να επαναληφθεί με έναν άλλο παίκτη, ο οποίος έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα. Πρόκειται για τον Μίο Τσάκτας με τον οποίο, όπως έμαθε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ από την πιάτσα των agents, ο ΠΑΟΚ ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του.

Για τον 25χρονο Κροάτη μέσο, που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός χαφ και ως ακραίος, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, με τον Δικέφαλο του Βορρά προς το παρόν να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να ξεφορτωθεί έναν ή δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ο Τσάκτας είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Κροατίας, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ντουγκοπολίγιε της χώρας του, πριν μεταπηδήσει στην Χάιντουκ Σπλιτ με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 134 φορές και πέτυχε 36 γκολ. Πήρε μεταγραφή για τη Ρούμπιν το 2015 και έχει παίξει 42 ματς με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Δείτε τον εν δράσει:

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK