Ο προξενητής "Ελλήνων" στη Φενέρ, τα λεφτά του Κοσάνοβιτς και ο Γιαννιώτας

Ποιος Γάλλος "φιλέλληνας" θέλει να πάει "πακέτο" Μήτρογλου – Μιραλάς στη Φενέρμπαχτσε; Ποιος ακούγεται πως είναι πίσω από το πάγωμα της "κλεισμένης" μεταγραφής του Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό και γιατί ο παίκτης "ψάχτηκε" στην Αγγλία; Με πόσα δίνει η Σταντάρ τον Κοσάνοβιτς στην ΑΕΚ και πόσα θα πάρει αυτή από Βράνιες. Και το φοβερό παρασκήνιο για Γιαννιώτα.

Ο προξενητής "Ελλήνων" στη Φενέρ, τα λεφτά του Κοσάνοβιτς και ο Γιαννιώτας

Τα 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Σαββατόβραδου είναι παρασκηνιακά, με τα τελευταία σενάρια/πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα των agents (ελληνική και ξένες).

*** Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Νταμιάν Κομολί, είναι αυτός που θέλει να πάει στην Τουρκία "πακέτο" τους Μήτρογλου - Μιραλάς. Τους γνωρίζει άλλωστε καλά, τους ίδιους και τους ατζέντηδές τους, από παλιά. Για τον "Μητρογκόλ" είχε μεσολαβήσει προκειμένου να γίνει το deal της πώλησης του από τη Φούλαμ στην Μπενφίκα. Τότε λειτουργούσε ως μάνατζερ... Με τον Μιραλάς έχουν... κοινό παρελθόν στη Σεντ Ετιέν. Το φθινόπωρο του 2008 πήγαν και οι δύο στους "στεφανουά", το 2010 με διαφορά λίγων μηνών τούς εγκατέλειψαν. Ο Βέλγος ήρθε δανεικός στον Ολυμπιακό και ο Κομολί πήρε... μεταγραφή ως τεχνικός διευθυντής στην Λίβερπουλ!

Πάντως τόσο ο Μήτρογλου, όσο και ο Μιραλάς δεν... ξετρελαίνονται με την προοπτική της Τουρκίας.

Για την ιστορία, ο Κομολί είναι "παιδί" του Αρσέν Βενγκέρ από την εποχή ακόμη της Μονακό, ενώ τον ακολούθησε στην Άρσεναλ και δική του εισήγηση στον Αλσατό αποτέλεσε ο Στάθης Ταυλαρίδης...

*** Ο Καρυπίδης μπορεί να πιστεύει πως ο Γιάννης Γιαννιώτας θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Άρη. Ενδεχομένως μάλιστα από τον Ολυμπιακό να έχει πάρει θετικά μηνύματα γι' αυτή την προοπτική, άλλωστε έχουν πολύ καλή σχέση και θα του δώσουν παίκτες οι "ερυθρόλευκοι".

Το βασικό ζητούμενο όμως, είναι τι λένε ο Γιαννιώτας και ο Πολ Κουτσολιάκος. Πόσο μάλλον όταν η τωρινή του ομάδα, Βαγιαδολίδ, που τον θέλει, επιστρέφει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αν χρειαζόταν να κάνουμε εκτίμηση, δεν θα δίναμε τύχη στον Άρη, περιμένοντας να γίνει διαπραγμάτευση του "χρυσοδάκτυλου" agent με τον Ολυμπιακό για να φύγει ο Γιαννιώτας ως ελεύθερος με ένα ποσό...

*** Στην AEK έχουν λόγο που κρατούν πολύ χαμηλά την υπόθεση του Μίλος Κοσάνοβιτς. Κι αυτό αφού η Σταντάρ Λιέγης (παρεμπιπτόντως έχει πολύ καλή σχέση και συνεργασία με τον Ολυμπιακό) δεν πρόκειται να πέσει κάτω από το 1,8 εκατ. € για την πώληση του 28χρονου αριστερού στόπερ της. Τέτοια λεφτά όμως, δεν πληρώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι ας εισπράξει 3,2 εκ. € από την Άντερλεχτ για τον Βράνιες...

*** Τον Στέφανο Ευαγγέλου ο Ολυμπιακός όποτε θέλει τον υπογράφει και τον ανακοινώνει. Γιατί, λοιπόν, όλη αυτή η καθυστέρηση/πάγωμα της μεταγραφής του; Σε βαθμό μάλιστα που στα μέσα της εβδομάδας από Αγγλία διέρρευσε πως ο μάνατζερ του 20χρονου στόπερ ψάχτηκε στο νησί και τον πρότεινε σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ!

Στην ελληνική πιάτσα agent πάντως κυκλοφόρησε πως ο Νίκος Νταμπίζας, που θέλει τον Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό, ζήτησε από τον Αλαφούζο να πείσει τον Μαρινάκη να μην προχωρήσει στην απόκτησή του. Βέβαια υπάρχουν πηγές που λένε ότι ο μικρός έχει ήδη υπογράψει και μάλιστα τετραετές συμβόλαιο, αλλά θ' ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK