Ο συναγερμός Αλμπάνη λόγω Φέτφα & η λήξη του

Η... εξαφάνιση της ΑΕΚ & το όψιμο ενδιαφέρον της για Φετφατσίδη προκάλεσαν ανησυχία στον Απόλλωνα, που έστειλε "μήνυμα" αφού η μεταγραφή Αλμπάνη χαλάει μόνο αν κάνει πίσω η Ένωση. Ο λογοτιμήτης Μονεμβασιώτης, η προφορική συμφωνία των 400.000 € με Μελισσανίδη & η υπογραφή του παίκτη σε 3ετες συμβόλαιο

Ο συναγερμός Αλμπάνη λόγω Φέτφα & η λήξη του

Η στήλη έχει λεπτομέρειες και παρασκήνιο για την μεταγραφική υπόθεση Αλμπάνη, για τον... τεχνητό συναγερμό από πλευράς Απόλλωνα και την... λήξη του από πλευράς AEK.

Ας τα πάρουμε με την σειρά:

1. Το deal για την μεταγραφή του Αλμπάνη από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ μπορεί να χαλάσει μόνο αν η Ένωση κάνει πίσω και δεν θέλει τον 23χρονο επιθετικό.

2. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με αποκλειστικά στις 23 και 26 Απριλίου αποκάλυψε πρώτα τη "συμφωνία ενός μηνός" μεταξύ Μελισσανίδη - Μονεμβασιώτη και μετά την παρουσία του Αλμπάνη -με άδεια του Απόλλωνα- στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και το οριστικό ντιλάρισμα των "κιτρινόμαυρων" με τον παίκτη.

3. Απόψε αποκαλύπτουμε πως ο Αλμπάνης -με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως του Απόλλωνα- έχει υπογράψει 3ετες συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με αποδοχές 140.000 € τον χρόνο συν μπόνους. Μάλιστα για να συμφωνήσουν... έκλεισαν μαζί με τον ατζέντη του, την Τρίτη 24 Απριλίου, περίπου 12ωρο παραμονής στα Γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ!!

4. Η συμφωνία Μονεμβασιώτη - Μελισσανίδη είναι προφορική. Κοινώς... λογοτιμήτικη. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα όμως δεν πρόκειται να τη χαλάσει. Ακόμη κι αν βρεθεί ομάδα που του δώσει κι ένα εκατομμύριο. Από τη στιγμή που έδωσε το λόγο του θα τον κρατήσει... Αυτοί που τον γνωρίζουν, ορκίζονται για κάτι τέτοιο. Και η αλήθεια είναι πως στάλθηκαν μηνύματα στον ηγέτη του Απόλλωνα πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προσφέρει σχεδόν τα διπλά για τον Αλμπάνη, μόνο που αυτός δεν ανταποκρίθηκε...

5. Μελισσανίδης και Μονεμβασιώτης έχουν συμφωνήσει στις 400.000 € για την αγορά/πώληση του Αλμπάνη. Επαναλαμβάνω, η συμφωνία τους είναι προφορική, με τον επιθετικό ήδη να έχει υπογράψει στην ΑΕΚ! Και στην εύλογη απορία γιατί τότε και ανακοίνωση βγήκε από Απόλλωνα και σχετική δήλωση έκανε ο Μονεμβασιώτης στο Contra.gr, ζητώντας βελτιωμένη πρόταση από τους "κιτρινόμαυρους", η απάντησή είναι: για λόγους τακτικής. Συγκεκριμένα, για να... κουνηθεί η ΑΕΚ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή...

6. Επαναλαμβάνω: η μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ θα μπορούσε να χαλάσει, αν κι εφόσον αποσύρονταν οι Πρωταθλητές. Από το βραδινό ρεπορτάζ των "κιτρινόμαυρων" όμως βγήκε αντίδραση στο ... "μήνυμα" νωρίτερα του Απόλλωνα και ήταν απολύτως καθησυχαστική προς... Ριζούπολη μεριά. Δηλαδή πως τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και επίσημα η μεταγραφή του Αλμπάνη στην Ένωση, με τα λεφτά που έχουν συμφωνήσει ήδη τα "αφεντικά" των δύο ομάδων.

7. Η αλήθεια είναι πως στον Οργανισμό Απόλλωνα είχαν... θορυβηθεί τα τελευταία 24ωρα με την "εξαφάνιση" της ΑΕΚ. Σε βαθμό που κάποιοι το συνδύασαν με το όψιμο ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" για τον Γιάννη Φετφατζίδη, θέλοντας έτσι να... επιβεβαιώσουν έστω και έμμεσα πως αυτό δεν θα ήταν σε βάρος του Αλμπάνη.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK