Ο Σαμπράνο επιβεβαίωσε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

Η στήλη του Contra.gr αποκάλυψε στις 2/12 την απόφαση του δικεφάλου να διακόψει τον δανεισμό του Περουβιανού και το τρικ που θα το έκανε, με τον Σαμπράνο να μαζεύει τα πράγματα του και να γυρνάει την Δευτέρα (11/12) στην Ρούμπιν.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝΟ (MOTION TEAM)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝΟ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ήταν 2 Δεκεμβρίου όταν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ τουContra.grείχε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ την είδηση πως αποφασίστηκε στον ΠΑΟΚ να σπάσουν τον δανεισμό του Κάρλος Σαμπράνο και ο διεθνής Περουβιανός στόπερ θα επιστρέψει στη Ρούμπιν Καζάν τον Γενάρη.Mάλιστα είχε αποκαλύψει και το... τρικ που θα επέτρεπε στον “δικέφαλο” να τα καταφέρει.

Δεν πέρασαν δέκα ημέρες και η... πανηγυρική επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο, τον Σαμπράνο που μάζεψε τα πράγματά του και με... έξι βαλίτσες αναχώρησε χθες (Δευτέρα11/12) από την Θεσσαλονίκη! Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Metrosport”φίλοι του ΠΑΟΚ που τον αναγνώρισαν στο αεροδρόμιο, τον προσέγγισαν και τον ρώτησαν τι συμβαίνει πως μια λιτή απάντηση από τον απογοητευμένο Περουβιανό. “Φεύγω από τον ΠΑΟΚ, επιστρέφω στην Ρουμπίν”!

Στον ΠΑΟΚ βέβαια μπορεί να υποστήριζαν ότι ο Σαμπράνο θα πρέπει να δώσει κανονικά το παρών στην σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 17.00, σε διαφορετική περίπτωση η απουσία του θα θεωρηθεί αδικαιολόγητη, αλλά πρόκειται για ειλημμένη απόφαση ιδιοκτησίας - διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Περουβιανού από την Ρούμπίν Καζάν μέχρι τα τέλη του έτους.

Για την ιστορία... θυμίζουμε την αποκάλυψη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, τι ακριβώς γράψαμε, για το πρόωρο τέλος του Περουβιανού στόπερ:

“O Kάρλος Σαμπράνο θα αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ! Έμαθα πως η απόφαση έχει παρθεί και είναι συνδυασμός της αγωνιστικής - εξωαγωνιστικής παρουσίας του, αλλά κι ενός όρου που υπάρχει στον δανεισμό του από την Ρούμπιν Καζάν.

Ο διεθνής Περουβιανός στόπερ, απόκτημα του Σεπτεμβρίου, ήρθε ανέτοιμος στην Ελλάδα αλλά και μετά δεν έδειξε κάποιον ιδιαίτερο επαγγελματικό ζήλο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η... ατυχία του με Ολυμπιακό, η αποβολή του με την ΑΕΚ και γενικότερα η κακή... νοοτροπία του ήρθαν και... έδεσαν με την "φτωχή" αποδοτικότητά του σε σύγκριση μάλιστα με το υψηλότατο κόστος του.

Και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να διακόψει τον δανεισμό του στις αρχές του 2018, ενημερώνοντας πως δεν θέλει να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του (υπολογίζεται κοντά στα 2,8 μύρια), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 29χρονος Σαμπράνο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν θα ανήκει στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ. Ένας παίκτης που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, με τον Λούμπος Μίχελ να εκφράζει εξ αρχής τις ενστάσεις του...”.

Χαίρεται...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK