Πώς "έπεσε" το twitter του Όσκαρ Γκαρθία και πώς επανήλθε!

Το "Ευαγγέλιο" έμαθε τι συνέβη και διαγράφηκαν -για μισή ώρα- τα tweets του Όσκαρ Γκαρθία. Το χέρι που ευθύνεται για την αδρανοποίηση του λογαριασμού, ο εντοπισμός του και η αποκατάσταση!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γκαρθία Ολυμπιακός EUROKINISSI

Η πρώτη, δημόσια, τοποθέτηση του Όσκαρ Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ένα κείμενο γραμμένο σε word και σε τέσσερις γλώσσες (καταλανικά, ισπανικά, αγγλικά, ελληνικά) αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter και αποτύπωσε αφενός τα συναισθήματα του προπονητή του Ολυμπιακού αφετέρου τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο. Μετρημένος και συγκροτημένος λόγος, μακριά από οπαδικές κορώνες, ένα κείμενο ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Ξαφνικά όμως η ανάρτηση διαγράφηκε. Μαζί εξαφανίστηκε και ο προσωπικός λογαριασμός του Γκαρθία. Σαν κάποιο χέρι να επενέβη λίγα λεπτά μετά τα "τιτιβίσματα". Είναι να μην σου μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά;

Πώς "έπεσε" το twitter του Όσκαρ Γκαρθία και πώς επανήλθε!

Λογικό ήταν στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να δεχθούν διαδοχικές κλήσεις απορίας για το τι ακριβώς μεσολάβησε. Η στήλη πάντως έμαθε ποιος ήταν ο "χάκερ".

Ήταν ο ίδιος ο Καταλανός! Είχε ρίξει κατά λάθος το λογαριασμό του. Λάθος που κι αυτός συνειδητοποίησε, αφού ειδοποιήθηκε. Με αποτέλεσμα για μισή ώρα η σελίδα να είναι ανενεργή. Όταν το αντιλήφθηκε, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και όλα μπήκαν στη θέση τους. Όπως φυσικά τα tweets για το ματς (που δεν άρχισε) με τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK