Πώς ο Κουτρουμπής έγινε... Σίμιτς στην Κροτόνε

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει μια... άγνωστη μεταγραφική ιστορία που έλαβε χώρα το τελευταίο διήμερο του Αυγούστου. Η δεδομένη συμφωνία για την αγορά του Έλληνα στόπερ χάλασε με ευθύνη της Κροτόνε που προτίμησε τον δανεισμό του αμυντικού της Μίλαν, παρότι 2η επιλογή της! Ποιον είχαν έτοιμο στον ΠΑΟ για "αντι-Κουτρουμπή".

Πώς ο Κουτρουμπής έγινε... Σίμιτς στην Κροτόνε

Απίστευτο και όμως, ιταλικό... Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πληροφορία από την πιάτσα agents ο Γιώργος Κουτρουμπής στις 30 Αυγούστου εθεωρείτο παίκτης της Κροτόνε, αλλά την επομένη, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, τού "έφαγε" τη θέση στο ρόστερ της ο Στέφαν Σίμιτς!

Πήγε δανεικός από την Μίλαν, με οψιόν αγοράς για την Κροτόνε, αλλά και τους "ροσονέρι" να διατηρούν το δικαίωμα της επαναγοράς του με οψιόν.

Με αυτά και με αυτά, δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ουσιαστικά μετά το ματς με την Μπιλμπάο είχε ζητήσει την απόκτηση ΚΑΙ βασικού στόπερ. Ο εκτελεστικός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ντίνος Διαμαντόπουλος το... πάλεψε. Βρήκε ομάδα για ν' αδειάσει θέση στο ρόστερ και... συμβόλαιο στο μπάτζετ ο Κουτρουμπής, το deal ήταν έτοιμο και απλώς περίμενε να μπει στη τελική φάση. Τότε όμως το μετάνιωσαν οι άνθρωποι της ομάδας της Serie Α.

Τι είχε συμβεί; Η Κροτόνε το ξανασκέφτηκε, μέτρησε πως θα ήταν ρίσκο στο συγκεκριμένο τάιμινγκ η αγορά ενός ποδοσφαιριστή που δεν γνωρίζει το ιταλικό πρωτάθλημα και δεν θα προλάβαινε να μάθει την ομάδα (και να τον μάθουν), προτιμώντας μάλιστα να πάει στη λύση στόπερ που το τμήμα της σκάουτινγκ την θεωρούσε αρχικά δεύτερη επιλογή (πίσω από τον Κουτρουμπή).

Ο λόγος για τον 22χρονο Τσεχο-Κροάτη Σίμιτς της Μίλαν, που έχει προλάβει να παίξει στις Τζένοα, Βαρέζε αλλά και την βελγική Μουσκρόν.

Όσον αφορά στον "αντι- Κουτρουμπή", στον ΠΑΟ είχαν έτοιμο από τότε τον Αυλωνίτη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK