Πώς ο Ρολάν του Ουσίγιος... έγινε Τζούρτζεβιτς

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει από την Ισπανία...διαρροές για τις μεταγραφικές προτάσεις του Ουσίγιος που "γειώθηκαν" στον Ολυμπιακό, την σχέση 3 υποθέσεων του με τον ατζέντη Κιλόν, την αντίδρασή του να πάει στον Αστέρα όταν έκλεινε ο Τζούρτζεβιτς και το παρασκήνιο με τον αριστερό μπακ.

Πώς ο Ρολάν του Ουσίγιος... έγινε Τζούρτζεβιτς
ouros usigios rolan

Έπρεπε μάλλον ο Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος να πάει στην Μάλαγα και να παρουσιαστεί ως ο νέος αθλητικός διευθυντής της, για να διαρρεύσουν... πρόσωπα και λεπτομέρειες από τις μεταγραφικές του προτάσεις στον Ολυμπιακό που... γειώθηκαν!

Όπως για παράδειγμα για τον επιθετικό που αποκτήθηκε στα τέλη Αυγούστου. Μπορεί να... επικράτησε ο εκλεκτός των Κοβάσεβιτς – Χάσι – Ραμαντάνι, δηλαδή ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αλλά ο πρώην αθλητικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων" προωθούσε την λύση Ντιέγκο Ρολάν!

Μιλάμε για τον 24χρονο διεθνή Ουρουγουανό φορ, με χρηματιστηριακή αξία 8 εκατομμύρια ευρώ, που η Μπορντό τον δάνειζε χωρίς οψιόν αγοράς. Ο Ουσίγιος πάλεψε για την περίπτωσή του, ήταν τις ημέρες εκείνες, στα τέλη Αυγούστου, που οι "ερυθρόλευκοι" είχαν... παγώσει για λίγο την υπόθεση Τζούρτζεβιτς. Τελικά ο δανεισμός του Ρολάν ανακοινώθηκε από την Μάλαγα στις 29 Αυγούστου και την επομένη από τον Ολυμπιακό η αγορά του Τζούρτζεβιτς. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Ενδεικτικό της ... δυσφορίας του Ουσίγιος είναι ο μανατζερικός μύθος που κυκλοφορεί και τον ήθελε την ημέρα που έκλεισε η μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό, αυτός να κάνει μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμένης μαζί με τον γιο του και να ειδοποιείται από την ΠΑΕ να πάει εσπευσμένα στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για... φωτογραφίες!

Όπως δεν μπορεί να αποτελεί σύμπτωση ότι και ακόμη δύο καλοκαιρινές προτάσεις του Ουσίγιος στον Ολυμπιακό, ο ελεύθερος κεντρικός μέσος γιος του Μίτσελ, Αντριάν Γκονθάλεθ και ο Ισπανός στράικερ Μπόρχα Μπαστόν ( έπαιξε δυνατά μετά το ναυάγιο με Μποκανί), δανεικός από την Σουόνσι, κατέληξαν τελικά στη Μάλαγα. Δηλαδή στην πριν από τον Ολυμπιακό και νυν ομάδα του Αργεντινού αθλητικού διευθυντή. Η Μάλαγα είχε πάντα ανοιχτή την... πόρτα της στον Ουσίγιος ή έστω στις προτάσεις του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Παρασκηνιακή λεπτομέρεια για... ψαγμένους: οι τρεις αυτές επιλογές του Ουσίγιος για τους "ερυθρόλευκους" περνούσαν από συγκεκριμένο μανατζερικό κανάλι, αυτό δηλαδή του Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν! Το οποίο ,αν δεν κάνουμε λάθος, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε πάρε δώσε με την πειραϊκή ΠΑΕ για πελάτη του...

Ενδιαφέρον έχει κι αυτά που συνέβησαν στην μεταγραφική υπόθεση του αριστερού μπακ. Ο Ουσίγιος είχε δουλέψει αυτή του Ελισέου, του ελεύθερου διεθνή Πορτογάλου, με τον οποίο γνωρίζονταν από την συνεργασία τους στην Μάλαγα. Τον είχε έτοιμο, είχαν συμφωνήσει για το συμβόλαιό του ( ομολογουμένως με μεγάλες προμήθειες) αλλά τελευταία στιγμή φέρεται να άναψε κόκκινο για τον Ελισέου ο Χάσι, επιλέγοντας να πάει με βασικό αριστερό μπακ τον νεαρό Κούτρη.

Όσον αφορά στον Μίλιτς, που αγοράστηκε από την Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον Ουσίγιος αποτέλεσε πρόταση – επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Με τον Χάσι παρότι ο Κροάτης αριστερός μπακ δεν του άρεσε, να δίνει την έγκρισή του. Πιθανότατα γιατί ήταν πελάτης του μάνατζερ του, Φάλι Ραμαντάνι...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK